До редакції «33-го» звернулася ініціативна група села Хижинці. Повідомили, що йдуть мітингувати під селищну раду Луки-Мелешківської на підтримку колишньої голови Лариси Мельничук. Наш кореспондент прибув на місце та вислухав всі точки зору.

Люди заявляють:

– Ми хочемо, щоб Лариса Мельничук очолила Хижинецький старостат. У місцевій структурі пропрацювала 30 років. Вона чітко знає свою справу. Поважає кожну людину в селі. За час головування зуміла відремонтувати садочки та школи. Привела до ладу дороги та згуртувала людей. Ми сподіваємося, що нас почують! У разі ігнорування нашого звернення будемо вимушені вживати радикальні міри – підемо перекривати трасу!

На першій сесії Луко-Мелешкіфвської ОТГ, яка відбулася 20 листопада, не розглядалося питання старостату округу. Голова об`єднаної територіальної громади Богдан Августович роз`яснює дану ситуацію.

– На першій сесії питання старости села Хижинці не розглядалося. Але я поважаю думку та ініціативу громади. Тому під час вибору кандидатів на посаду старости Хижинців ми обов’язково врахуємо думку жителів села.

Софія Копач