20 листопада розпорядженням Президента України головою Калинівської районної державної адміністрації призначили Богдана Зубчика.

До цього він служив у військовій частині А 0310 у Гайсинському районі. Це — об’єднана база забезпечення високомобільних десантних військ Збройних сил України.

«Богдане! Тепер Ви з нами в одній команді! Одразу попереджаю — роботи у нас багато!» — прокоментував призначення голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Відомо, що у нового голови троє дітей — донька Єлизавета та сини Артем і Андрій. У електронній декларації Богдан Зубчик зазначив земельну ділянку, будинок та квартиру у Вінниці, автомобілі Volkswagen Passat 2013 року випуску та Daewoo Lanos 2004 р. Готівкою він тримає 27 000 доларів та 600 тис. гривень. Крім служби, в нього була ще паралельно робота – ТОВ спільне підприємство «Вінницяелектромашмонтажналадка».

Зазначимо, що до цього РДА у Калинівці очолював 31-річний Олександр Дмитрук. На посаді він пробув чотири з половиною місяці, але як повідомили джерела, його «попросили».

Валентина Лісова