Як він лікував Ковід, який виявили у Німеччині і скасували матч через хворобу 8-ми ук­ра­їн­ських футболістів. Його наречена — також вінничанка.

Правий вінгер київського «Динамо» Віктор Циганков потрапив у топ-30 найдорожчих футболістів, які грають за межами п’ятірки топових ліг Європи. Гравець розташувався на 28 місці. Впевнена гра у збірній України та на клубному рівні дозволила лідеру киян Віктору Циганкову значно зрости у ціні в останні роки. Авторитетний портал Transfermarkt оцінив гравця у 19 мільйонів євро. Очолює рейтинг бразильський форвард «Аякса» Давид Нерес — €36 млн. У таку саму суму оцінюється воротар «Аякса» Андре Онана. Замикає трійку один із лідерів «Зеніта» Малком — €30 млн.

Додамо, що Віктор Циганков родом з Вінниці і є вихованцем обласної ДЮСШ з футболу Блохіна та Бєланова. Вийшло так, що Циганков вже у 16 років почав тренуватися з основою київського «Динамо». А у 18 — дебютував у прем’єр-лізі, вийшовши на заміну. З кожним роком гра нашого земляка стає все кращою, нещодавно саме він забив гол у ворота збірної Іспанії, після того був гол і у ворота «Барселони»… В активі гравця перемога в трьох Суперкубках України та одному Кубку України.

Віктор Циганков із коханою дівчиною, також вінничанкою

Проте не завжди білі смуги супроводжують нашого земляка. Днями між київським «Динамо» та Українською асоціацією футболу спалахнув черговий скандал, пов’язаний з поверненням з Німеччини футболістів національної команди, у яких у Лейпцигу був діагностований COVID-19. Їх навіть хотіли вести автобусом, але все-таки знайшли літака.

На жаль, перемогти збірній Україні без своїх топових футболістів не вдалось, а по приїзді у Київ Віктор Циганков відсвяткував день народження. Йому виповнилось 23 роки. Через позитивний тест він був змушений святкувати у компанії свого собаки Лакі. Кохана Віктора, теж вінничанка, навчається у США…

Віталіна Володимирова