Українська гімнастка, бронзова призерка Олімпійських ігор та фі­налістка минулорічних «Танців із зірками» Ганна Різатдінова вперше прокоментувала чутки про роман з ексфутболістом Сергієм Мельником.

Романтичні стосунки пара підтвердила в ефірі шоу «Танці з зірками». В одному з випусків у проєкт повернулися учасники минулих сезонів, серед яких і Ганна. Гімнастка приєдналася до пари Аделіни Делі і Сергія Мельника. Як повідомили спортсмени, після проєкту їх спілкування не припинилося. У відеощоденнику футболіст розповів, що Анна — саме та жінка, яку він так довго шукав. Рі­затдінова, в свою чергу, додала, що «Сергію хочеться довіритися, поруч з ним ти відчуваєш себе дівчинкою».

До слова, раніше у Ганни був роман зі скандальним депутатом-втікачем Олександром Онищенком, від якого вона народила сина Рому. 32-річний Сергій Мельник — український ексфутболіст, був головним героєм п’ятого сезону шоу «Холостяк» на СТБ. За час футбольної кар’єри, яку спортсмен завершив у 2017 році, він грав за одеський «Чорноморець» та навіть вінницьку «Ниву». Про період життя Сергія на Поділлі стало відомо лише тепер.

– Змінювалися тренери і керівництво клубу «Чорноморець». Щороку, пів року склад змінювався на 80%. Я вирішив піти в оренду грати. Ніякі тренування не замінять ігрову практику. Ві­діграв пів року в «Дністрі», а потім у ФК «Одеса». Хоч у мене і діяв контракт з «Чорноморцем», мене запросили в команду вищої ліги Польщі. Розірвали тут контракт, приїхавши в команду перед початком чемпіонату в Польщі. Вже готові були заявляти, як команда — банкрут, і всі легіонери поїхали, — розповів Сер­гій Мельник. — Ме­ні в терміновому порядку треба було шукати команду — прийняв пропозицію «Ниви» Вінниця. Там зібралися 12 одеситів, з якими я грав у дублі. З тренерами Остапенком і Гайдаржи ми виконали, як взимку здавалося керівництву, нездійсненне завдання — залишити команду в лізі, при, м’яко кажучи, складному фінансовому становищі. А через рік я покинув вінницьку команду…

Валентина Лісова