Юнак навчається у Вінницькому технічному коледжі та мріє про власний бізнес — онлайн сервісний центр техніки.

Дане відкриття спроможне лягти в основу створення нового способу радіозв’язку і стане ноу-хау у військових операціях, – заявляють експерти.

Також за допомогою приладу можна відправити голосове повідомлення через проводку, тоді лампочка буде блимати. Якщо в тебе буде колонка в кімнаті, під’єд­нана до такого приладу, то він зловить сигнал і спрацює колонка – вона буде давати те повідомлення, яке хотіла передати мама з кухні. Найдорожчий мій винахід – ліхтарик з пилососа. Поки тренувався, то зіпсував чимало домашніх приладів. Відносив розібрану техніку в потаємну кімнату, яку виділили батьки для експериментів. А зараз тут «кладовисько» зіпсованої техніки.

Свою улюблену іграшку – повітряну рушницю — самостійно зібрав з підручних матеріалів.

Нині моя кімната більш схожа на міні-сервісний центр. Усюди дроти, інструменти і моделі винаходів. Зараз працюю над розробкою сонячної панелі, яку планую розмістити над власним будинком. На мрію вже потроху почав відкладати гроші із заробітку в інтернет-магазині, де ремонтую китайські аксесуари. В майбутньому сподіваюся отримувати прибуток і від свого YouTube-каналу, на який виставляю відеорозробки.

Софія Копач