Розпочався Великий піст

Отже, якщо ви хрещений, то поставте собі щире запитання:

чи вважаєте святим і праведним кроком прийняття ідентифікаційного коду з числом звіра? Чи покаялись конкретно саме за цей вчинок?

Чому мовчить сучасне духовенство? Адже підсвідомість – це наше духовне серце: «Блаженні чисті серцем, бо вони будуть бачити Бога» (Матвія 5:8).

І самі зробіть висновки, наскільки чистим є серце? Скільки годин на добу ви знаходитесь з Богом, а скільки – під впливом коду?

А тепер дозвольте мені відповісти на важливі запитання, адресовані саме до мене:

— Анатолій Михайлович Кашпіровський завжди заявляв однозначно про свій феномен:

«Я неперевершений спе­ціа­ліст. Я сильний, наче диявол!» І, таким чином, він став відомим майже на весь світ. Ви також працювали публічно, але закликали до віри в Христа.

Чи не шкодуєте сьогодні про те, що вам дісталося менше слави?

— Я не відчуваю себе «підбитим льотчиком». Істинна слава – вічність на небесах. Все інше тимчасове, наче будь-яка перехідна ілюзія: «Сьогодні з`являється – завтра зникає».

— Ваш прогноз про початок другої хвилі коронавірусу виявився влучним пророцтвом. Але навіщо критикувати християн, якщо вони вже остаточно прийняли ідентифікаційний код? Що зміниться?

— Це ваше найкраще запитання. Я, на жаль, також прийняв цей звірячий код. Адже усіх нас поставили в скрутні обставини. Але, на відміну від багатьох, його наслідки я відчуваю на собі та бачу на інших. Моє слово не для засудження, а заради спасіння.

Адже для духовної людини найнебезпечнішим є саме нерозкаянний гріх. А хто без гріха?

Я вже про це писав неодноразово. В скрутну годину від Христа відрікся навіть найвідданіший апостол Петро.

Але не розкаявся за своє падіння лише зрадник Іуда. Коли Адам та Єва вкусили заборонений плід, вони також не покаялись, а почали ховатись від Отця за фіговим листочком.

Коли ми не визнаємо власну слабкість, зраду чи помилку, то ігноруємо духовне бачення та вищий захист. Ми втрачаємо спасіння роду, міста і навіть цілого світу.

— У храмах вже пусто, а у деяких сучасних пастирів – переповнені стадіони, власні палаци та літаки. Як пояснити цей феномен?

— А з кого людям ще брати приклад, якщо вже немає таких пророків та чудотворців, як Серафим Саровський? Адже сучасний «апостол» може проповідувати, наче апостол Петро. В нього і язик без кісток, і цитати з Біблії, і влучні установки. Однак у реальному житті він сучасний Григорій Распутін. Але адепти вірять, що віддають десятину Богу.

— Невже така проповідь може бути від Бога?

— Ми забуваємо про вишу волю. Ісус Христос для Свого служіння використовував навіть віслюка, на якому в’їхав в Єрусалим. Але ми часто впертіші за віслюків і далекі від конкретного покаяння.

Поклоніння харизматичному «ослу» – це ганебне та погибельне ідолопоклонство.

— Код – це фундамент?

— Так. Лукавий навіює, що ми вже святі, наче боги. Люди заспокоюють себе тим, що в них немає фізичного тату на руці та видимої печатки на лобі. Але в який час ми живемо? Наскільки підступним є вплив сучасних цифрових технологій?

— Як з таким кодом захищати чистоту віри, розуму та серця?

— Особисто мені поки що допомагає ім’я Христа, позитив та відверта дружба з Єдиним Святим Духом. Це чесні стосунки «блудного сина» з Отцем. Саме цій темі була присвячена моя Істинна Книга Щастя. Це сердечна молитва Серафима Саровського.

“33-й канал” – поки що територія свободи, але в Інтернеті мої статті вже заблоковані.

Та й закодованому християнству це вже не цікаво. Це ж не бестселер про Гаррі Поттера!

Навіть залежність та одержимість “лікуються” без віри, наче в дурдомі. Люди не бачать різниці між кодуванням і вищою свободою. Невже це не вплив коду?

— Що нам робити?

— А ви самі читати вмієте? Читайте Закон Божий і біблійні пророцтва! Все написано! Крапка!

Вінниця. Овсянюк.
«Свобода без коду!!!»