Якою буде система влади в Україні — досі ще не визначено остаточно. А що таке мутна вода, ми вже добре знаємо.

Всі ці майже тридцять років владні мужі так колотили воду, що ми з однієї з найуспішніших республік стали однією з найбідніших в Європі. Але з найбагатшими олігархами.

І в ці місцеві вибори вони знову вклали великі гроші, щоб привести у владні крісла своїх представників. У багатьох громадах вони перемогли. Тобто боротьба за 120 мільйонів гектарів землі, які передаються з державного фонду громадам, вже почалась. Сказати, що вона буде справедливою і всі отримають свої наділи для ведення фермерського господарства, все одно, що розповідати про розформовані колгоспи і чесно поділене їхнє майно.

Звісно, буде шахрайство, буде рейдерство і не виключено, що воно, як і до цього, кришуватиметься місцевою владою. А враховуючи невизначеність повноважень рад та адміністрацій, свавілля місцевих правоохоронців та судів, хто почує голос громадянина, якого ущемили в правах? З якої трибуни він скаже про чиновника, який обкрадає громаду і нехтує інтересами платника податків?

Газета «33-й канал» стане вашим голосом, який почують сотні тисяч людей, і допоможе вивести з тіні владні махінації та оборудки. Ми вже тридцять років стоїмо на боці Правди та Справедливості. І незмінно залишаємося народною газетою Вінниччини. І хоча зараз для газетярів настали важкі часи, наші принципи залишаються незмінними: Демократія, Свобода слова, Со­ціальна справедливість, Євро­інтеграція та Відкритість влади.

Наші європейські та американські колеги, які вже наїлися фейків із соціальних мереж, повертаються до відповідальних друкованих засобів масової інформації. Щоправда, там газети коштують втричі і більше за нашу. Зокрема у Німеччині та Франції газета нашого формату коштує 1-1,5 євро. Газети в США — від одного до двох доларів. У Польщі та Болгарії вартість примірника не менше долара. Ми про це раніше ніколи не говорили. Але зараз створені такі умови на ринку України, що абсолютно всі складові поліграфії ми купуємо за кордоном у перерахунку на валюту.

Ціна на газети в США

Тепер ви розумієте, якими зусиллями дається нам утримувати ціну на газету на рівні 7 гривень. Не виключено, що такі умови для незалежних друкованих українських ЗМІ створюються спеціально, щоб громадяни не мали доступу до об’єк­тивної інформації. Щоб повернути наш народ у стійло, перетворити в сіру і тупу біомасу. Ми категорично проти цього. Якщо ви наш союзник – приєднуйтесь до спільноти вільних і гідних людей, котрі спілкуються через «33-й канал», щоб спільними зусиллями наводити лад у країні, області та в кожній ОТГ.

Передплатіть народну газету — вашого співбесідника, друга та порадника. Наша ціна доступна, а присутність у вашій родині — ознака того, що ми стаємо згуртованою європейською нацією, яка здатна відстоювати свої права.

З повагою,
головний редактор газети «33-й канал»