30 листопада у Португалії завершився міжнародний всесвітній турнір з бойових мистецтв “BottleStar open international World tournament”, участь в якому взяли спортсмени зі всього світу. На турнірі було розіграно 156 нагород у п’ятдесяти двох дисциплінах. Команда спортивного клубу Сіндо, Вінницької ДЮСШ Інваспорт та Ладижинської ДЮСШ 2 взяла участь у цьому престижному турнірі. Наші спортсмени достойно представили Україну., – повідомляє тренер Сергій Брушницький. – У змаганнях серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату “Para-division”, Мигулько Дарія стала переможницею турніру та вже четвертий раз в цьому році виборола титул чемпіона Світу. Антонюк Владислав та Мельник Оксана завоювали бронзові нагороди. Усі троє представляли українське паратхеквондо і з честю виконали поставлену задачу.

Змаганнях серед спортивних команд ми теж показали високий рівень. З гордістю повідомляю що наша двійка “Team Brushnitskyi” , складі Анастасії Дузяк та Сергія Брушніцького була кращою серед усіх команд, та, відповідно виборола перше місце та також завоювала титул чемпіона Світу.

Дякую організаторам змагань за можливість проявити себе та тримати форму.

Дякую усім хто підтримує нас у русі вперед.

Вітаю усіх призерів та переможців. Ваші імена вже назавжди вписані в історію золотою, срібною то бронзовою фарбою і я дуже пишаюся цим. А поки що рухаємось далі, бо попереду ще багато роботи.

Ніколи не здавайся!!!
Слава Україні!!!
Осу.