На початку  грудня у Вінниці відбулась урочиста церемонія передачі професійного обладнання та тренажеру «Вогневий модуль» студентам

Вище професійне училище ЛДУ БЖД

В урочистості взяв участь Генеральний консул РП у Вінниці Дамян Цярціньскі.

Проект здійснено Головною школою пожежної служби у Варшаві в рамках програми «Регіональні тренінгові центри порятунку – підтримка системи підготовки ДПО та професійних рятувальних служб в Україні».

Символічну стрічку перерізали Генеральний консул РП у Вінниці Дамян Цярціньскі та начальник Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця) Микола Говорущак, який від імені навчального закладу прийняв подароване обладнання.

Ця програма була створена в результаті співпраці між Головною школою пожежної служби у Варшаві та Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності. Проекти підтримки Державної служби України з надзвичайних ситуацій консульство також реалізує у Чернівецькій області.

На урочистостях були присутні викладачі та інструктори, які разом зі студентами спостерігали за презентацією роботи з тренажером «Вогневий модуль», підготовленою до цієї події.