Ведуча та співачка Оля Цибульська днями в своєму інтерв’ю розповіла про роман з танцюристом зі Жмеринки та фіналістом «Танців із зірками» Олександром Прохоровим.

Коли у артистки запитали про вірність, вона зізналась у тому, що під час паузи в стосунках із нинішнім чоловіком шість років тому вона була в стосунках з нашим земляком. Мовляв, це був непростий період в її житті.

– Завжди хотіла, щоб особисте було особистим, і досі хочу. Але нещодавно зрозуміла, що весь цей час найбільше боялась осуду людей. І втомилася боятися. Я не робот, я жінка. І емоції часто сильніші за розум, — заявила Ольга. — Із Олександром я познайомилась тоді, коли він прийшов на кастинг у мій балет, але не підійшов через високий зріст. Через рік я знову зустрілася з Сашком, коли в моєму колективі захворів один з танцюристів. І йому на заміну приїхав цей молодий чоловік, який мене відразу підкорив… Ми спілкувалися, пили капучино, дивилися фільм «Сніданок у Тіффані». Поснідали ми теж разом. Так почався наш роман. У той період з’явився мій майбутній чоловік, теж Олександр. Чоловік, ймовірно, відчув недобре і вирішив діяти. Він купив два квитки до Парижа і відправив мені їх разом з листом. Я прийняла пропозицію та повідомила Сашкові-танцюристу, що лечу до Франції. Вирішила, що все — продовження не буде.

З міста кохання Цибульська повернулася вже вагітною сином Нестором. Олександр зі Жмеринки все зрозумів….

Окрім того, вона подякувала Олександру Прохорову за те, що вони залишилися друзями і він підтримав її бажання розповісти цю історію, знаючи, що йому може дістатися від журналістів та знайомих… Проте уникнути уваги хейтерів жмеринському хореографу таки не вдалось, і через добу мовчанки він вирішив ще більше прояснити ситуацію.

– Ніхто нікому не зраджував. Ніхто нікого не викрадав з сім’ї. У всіх є скелети в шафі, про які не хочеться розповідати, але іноді це потрібно зробити. Я ні про що не шкодую, адже це був один з яскравих періодів мого життя. І я радий, що ця короткочасна, але в той же час божевільна, пристрасна, спонтанна і тільки для нас історія була саме тоді і саме з Олею.

Попри те, що стосунки у співачки й танцюриста не склалися, вони залишилися друзями і продовжують творчо співпрацювати. Два роки тому Прохоров знявся в кліпі Цибульської на пісню «Дівчинка», де зіграв пристрасного садівника, а наразі співачка та танцюрист готують нову музичну роботу…

Додамо, що Олександр Прохоров — відома особистість не лише на Вінниччині, а й по всій країні. Адже за плечима цього 28-річного хлопця зйомки у кліпах, рекламах, участь у відомих телепроєктах і гастролі за кордоном. Сам Олександр — із простої родини, і ніхто із його рідних відношення до хореографії не має. Щоб професійно володіти танцем, став учасником колективу «Фламінго» під керівництвом Тетяни Слюсар. Навчався у Вінницькому училищі культури і мистецтв імені М. Леонтовича та Київському національному університеті. Його рідним стилем у хореографії став contemporary dance. Олександр бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині… Нині він мешкає у Києві та співпрацює із багатьма балетами. Двічі він був учасником шоу «Танці із зірками», де його партнерками ставали Аніта Луценко та Ганна Різатдінова. Пари показували приголомшливі результати, проте за мить до перемоги покидали шоу…

Віталіна Володимирова