На мою думку, скориставшись державними посадами, слідчі Тростянецького відділу поліції покривають злочин, який відбувся два роки тому. До мого будинку у селі Северинівка вдерлися жителі села Нова Ободівка – Василь та Людмила Дяченки. Вони проникли у мій будинок о 6-й годині ранку. Напали на мою дружину та побили її. Є висновки лікарів та рентгензнімки.

Наслідком нападу стали зміщення хребців та переломи двох ребер. Особисто мені Василь Дяченко заточкою порізав обличчя. Приховати їх злочин взялись їхні односельчани та слідчі – Андрій Бандус та Ярослав Покладюк. Але правди не сховаєш, де у фабулі – це перший дзвінок на 102 зазначено, що вони знаходяться за греблею біля млина і малознайомі особи здійснили постріл у її чоловіка. Через 1 годину після нападу і за 2 кілометри від нашого домогосподарства.

Покривати їхній злочин взялося багато людей. У висновку судмедексперта написано, що у 2014 році зір Василя Дяченка був 0,7% на праве око та незначне погіршення у 2018 році. Є реакція на світловідчуття. Таке погіршення вони прирівняли до втрати зору на праве око – брехня. Тепер хочу звернутися до слідчих і поставити такі запитання:

  1. На чому, на яких доказах базувалися дві кримінальні справи проти нас?
  2. Що робили Дяченки о 6-й годині ранку в моєму будинку та на моєму подвір`ї?

Я вимагаю, щоб Василь Дяченко у присутності нас і наших адвокатів відповів на такі запитання:

1.Чи вибивала і стріляла моя дружина йому в око?

  1. Чи била та добивала мою дружину Людмила Дяченко?

3.Чи порізав Василь Дяченко заточкою із викрутки мені обличчя?

Моєму обуренню немає меж! Тому що в той же день до мене зателефонував старший слідчий і запропонував сказати, що я стріляв далеко від свого будинку на дорозі біля сусідів. Я відмовився, на що почув погрози. Коли ми намагалися зробити ступінь побиття в ладижинського судмедексперта – у нас вийшов парадокс. Ця процедура коштує, як сказав експерт, 400 доларів – зрештою, він встановив легкі тілесні дружині, бо ми відмовилися платити. Тепер хочу запитати слідчих, яку відповідальність понесли такі люди: Віталій К., Володимир Б., Вікторія Д., Мар’яна К. Вони вказували нашу адресу, номер телефону. Дяченко Вікторія закликала людей в Інтернеті подавати будь-яку інформацію про нас, обливши нас брудом – не розбиралася у ситуації, не маючи для цього ніяких підстав і законного права. Хоча є наші неодноразові звернення в поліцію.

Чому ж не звернула уваги Тростянецька прокуратура, що слідство ведуть друзі та односельчани Дяченків? Чи мають право зацікавлені особи це робити?

Можливо, цей бардак Тростянецького відділу поліції хтось «кришує» у Вінниці? Я вважаю, що це Т…о, який знаходиться у дружніх стосунках з Х…ом! Вони за сумісництвом є ще і сусідами?

Прошу відповідні органи взяти під контроль цих слідчих! Ці справи про проникнення у будинок із заточкою та побиття – у них кришується? Та чому люди, які постраждали, відразу стають злочинцями?

За свою правду та кожне написане тут слово я готовий відповісти на детекторі брехні.

  1. Моя дружина не вибивала око Василеві Дяченкові та не має до цього ніякого відношення.
  2. Чи різав Василь Дяченко заточкою мені обличчя?
  3. Чи била і добивала Людмила Дяченко мою дружину?
  4. Чи пропонував мені старший слідчий сказати, що стріляв по Василеві Дяченку?
  5. Чи пропонував ладижинський судмедексперт дати йому хабар у розмірі 400 доларів США?
  6. Чи була написана скарга на слідчих у Вінниці? Чому через декілька днів там я зустрів одного з цих слідчих, що приходив за них просити?

Підприємець
Сергій Філіпішин
Тростянець

Редакція готова вислухати інші думки з приводу цієї ситуації.