Після скандалу із колишнім кандидатом у депутати у Чернівцях, який забрав куплену в двір виборців бруківку, схожа шок-ситуація повторилась у Вінниці.

Минулого тижня на вулиці Юрія Клена,12 від «малосімейки» колишній кандидат у депутати від партії «Слуга народу» по округу 5 хотів забрати тренажери і каруселі з дитячого майданчика…

Але люди із багатоповерхівки вийшли, не дали бригаді робітників демонтувати тренажери, які кандидат Артем тут встановив ще до виборів.

– Дзвонила Артему, але він не брав трубку… Приїхали якісь хлопці та намагались скрутити ось ці тренажери та круглу дитячу карусель. Казали, що цей кандидат перед виборами взяв тренажери і каруселі у постачальників «на хрестик» і не розрахувався! — розповіла мешканка булинку №12 Тетяна. — Але як так може бути: ти не став депутатом і забираєш у дітей обладнання із майданчика? Чи це нові Чернівці у нашому дворі?

І поки цей скандал по-вінницьки біля залізничного вокзалу не розгорівся на всю Україну, колишній кандидат у депутати вирішив усі непорозуміння із мешканцями та залишив їм новенький майданчик із тренажерами, лавочками та каруселями…

Сергій Годун