На своїй останній сесії Ладижинська міська рада затвердила перелік об`єктів комунальної власності, які підлягають приватизації.  Крім будівлі конюшні та овочесховища, депутати вирішили продати і готель «Лісовий», який було передано в комунальну власність нещодавно компанією ДТЕК «Західенерго». Про це повідомив депутат Андрій Скакодуб.

– Цікаво, що навесні, коли почався карантин через коронавірус, мер Валерій Коломєйцев писав листа гендиректору  ДТЕК “Енерго”, де просив посприяти в питанні передачі готелю на баланс міської ради, – розповідають громадські активісти та опозиційні депутати. – Пояснював там, що приміщення готелю реконструюють під житло для лікарів міських комунальних закладів. Мовляв, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію, яка склалась у зв’язку із розповсюдженням як у всьому світі, так і в Україні коронавірусної хвороби СОVID-19, місту вкрай необхідні кваліфіковані медичні працівники.

У серпні готель був прийнятий у комунальну власність. Втім, у листопаді на останній сесії депутати старого скликання вирішили виставити його на продаж. Опозиційні депутати та активісти вже готують заяву в органи щодо даної ситуації, бо знають, хто може стати новим власником готелю…

Віталіна Володимирова