Це проєкт режисера Василя Москаленка, який почався як експеримент на карантині. За сюжетом головний герой Apple-Man з’явився в результаті секретного експерименту ЦРУ. У фільмі він протистоїть суперлиходію, який прагне знищити Всесвіт. У боротьбі зі злом Apple-Man’у допомагає команда супергероїв.

Для Іванни це дебют в проєкті такого жанру, і вона прекрасно впоралася. Зіграла супергероїню Дівчину-Вишню (Cherry-Woman). Це – колишній агент британської розвідки. Працюючи над роллю, Іванна пройшла підготовку у профе­сій­них каскадерів, які працювали над фільмом “300 спартанців”.

– Моя Дівчина-Вишня – “гаряча штучка”, вона допомагає головному герою боротися з суперлиходіями, досконало володіє бойовими мистецтвами і будь-якими видами зброї. Щоб втілити її на екрані, довелося вивчати бойові прийоми і складні трюки, а потім виконувати їх на камеру, та ще й у тісному, хоча і ефектному, стретч-костюмі, – зізнається Іванна. – Але це дуже крутий досвід.

Додамо, що Іванна Онуфрійчук – ведуча телепрограми “Без краватки”, у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни. Влітку стало відомо, що вона виходить заміж за казахського мільярдера. Наречений Іванни зробив їй пропозицію, подарувавши перстень з діамантом п’ять каратів. Зараз Іванка у Швейцарії. Готується до весілля і сяє від щастя…

Віталіна Володимирова