Як розповіла «33-му», така ідея виникла вже давно. Раніше, разом з чоловіком, вінницька панянка займалася історичною реконструкцією. На той час працювала бібліотекаркою. Тож знання про вінтажну культуру, побут та традиції черпала з книг.

Останнім часом свою діяльність Міла висвітлювала в соцмережах. Мріяла стати відомою блогеркою. Що ж, зараз її мрія здійснилася. Вінничанка має 70 тисяч глядачів у Інстаграмі. Але цікаво те, що більшість з них — іноземці. Вони залюбки дивляться та коментують її відеоблог. Міла розпо­відає про культурні пристрасті минулої епохи. Самостійно створює сукні, більшість з яких мають історичні аналоги — належали відомим леді.

Деякі з цих відеороликів стали популярними у Бразилії, В’єтнамі та Малайзії. Один ролик навіть показали по Бразильському телебаченню.

– Це не перше моє популярне відео, але саме воно стало найпопулярнішим. На певних ресурсах ролик набрав понад 20 мільйонів переглядів, – ділиться Міла Поворознюк. – Мені навіть писали повідомлення, що в Бразилії його показували по новинах, з Таїланду зверталися журналісти, запитували, чи можна використовувати.

У популярному відео жінка одягається так, як це робили пані у 19-му столітті. Схоже, скоро модні бренди повернуться до моди тієї епохи.

Софія Копач