Вчитель фізкультури Комунального закладу «Якушинецький ліцей» Вінницької області збирає гроші на освітній проєкт.

Грузевич Тетяна, вчителька фізкультури Комунального закладу «Якушинецький ліцей» – розпочала кампанію по збору коштів на краудфандинговій платформі GoFundEd у рамках проєкту Re.Active.

Re.Active – це всеукраїнський освітній проєкт, що має на меті перезавантажити уроки фізичного виховання в українських школах та змінити методики викладання з урахуванням індивідуальних потреб учнів та інновацій. Проєкт є спільною ініціативою спортивного руху Олександра Педана “JuniorZ” та краудфандингової платформи GoFundEd.

Суть проєкту полягає у впровадженні елементів тімбілдингу на уроках фізкультури, а надалі й за межами школи для усіх мешканців громади. “Team building” допоможе:

  • об’єднати різні покоління та відкрити сильні сторони дорослих і підлітків;
  • формуватиме командний дух;
  • посилить почуття згуртованості та стійкого “ми”;
  • розвиватиме довіру, розуміння та прийняття індивідуальних особливостей одне одного;
  • створюватиме мотивацію на спільну діяльність.
  • Підтримайте ідею за посиланням: https://gof.org.ua/campaigns/team-building/

Проєкт Re.Active є спільною ініціативою організацій JuniorZ та GoF задля перезавантаження уроків фізичного виховання в українських школах.

GoFundEd – це освітня краудфандингова платформа створена командою “Про.Світ”. З 2016 року вона надає шкільним командам менторську підтримку та супровід у впровадженні проєктів у школах, навчає співпраці, комунікації та прозорому фандрейзингу.

JuniorZ — проєкт Олександра Педана з розвитку спорту серед школярів. Проєкт реалізується за підтримки Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства освіти та науки України (меморандум МОН від 27.12.2018) тощо.