За словами рідних, одним з тих, хто постраждав від лікарської халатності, є 12 -річний вінничанин Дмитро Шилов.

Збором коштів на лікування похресника займається хрещена мама Надія Дмитрієва. Вона розповідає, що  історія її похресника змусила по-іншому подивитися на світ. Тому вирішила відкрити благодійний фонд для важкохворих діток, який працюватиме абсолютно безкоштовно.

– Я відкрила благодійний фонд “Діми Шилова” для того, щоб збирати кошти на лікування похреснику. Але знаю, що таке хвороба та як важко з нею боротися… Вже не один раз ми збирали допомогу іншим діткам. Тому вирішили працювати на всю потужність. Із зібраних коштів ми не будемо брати жодних відсотків та комісій. На відміну від інших фондів, які працюють за відсотки фінансового збору на лікування. Для співпраці потрібно надіслати заяву від батьків та документи, що підтверджують діагноз. Збір коштів проводиться виключно на батьківську карту. Звісно, для роботи фонду теж потрібна фінансова підтримка. Тому всіх небайдужих людей просимо допомогти та посприяти роботі фонду.

– На разі відкрили картку на ім’я голови фонду Надії Дмитрієвої 4149439040123873. Просимо усіх небайдужих допомогти фонду працювати.

Софія Копач