Сьогодні стало відомо, що помер батько голови Вінницького суду, прокурор Володимир Василюк. Володимир Максимович Василюк –  Заслужений юрист України, голова ГО ” Рада ветеранів війни та праці органів прокуратури Вінницької області”.

Відомо, що Володимир Максимович відомий діяч юстиції, бувший генпрокурор Туркменістану. У шлюбі із Світланою Василюк – керівницею обласного департаменту інформаційної політики та  депутаткою Вінницької міської ради народили  доньку Ганну Гайду, яка у квітні цього року була обраною головою Вінницького міського суду. Зять Володимира Василюка – перший заступник Вінницької обласної прокуратури Сергій Гайду.

Раніше дружина Світлана Михайлівна так розповідала журналістам про свого чоловіка та сім’ю:

– З чоловіком ми разом більше тридцяти років. Він — генерал-лейтенант, заслужений юрист України, усе життя віддав роботі в прокуратурі. Був першим заступником прокурора Вінницької області, прокурором Закарпатської області, прокурором Туркменистану. Це друг, порадник, захисник, він зрозуміє, підтримає, дасть настанову, дипломатично примусить подивитися на ситуацію тверезим поглядом. Він мудрий, виважений, і при цьому ніжний, люблячий чоловік, – повідомила Світлана Василюк в одному з інтерв’ю вінницьким журналістам. – У мого чоловіка є сини від першого шлюбу, у нас з ними чудові стосунки – ніби це мої рідні сини, це частина моєї сім’ї.

Рідні оголосили, що усі бажаючі можуть прийти попрощатися з Володимиром Максимовичем у неділю на 12.00 у залі Будинка офіцерів.