Днями популярний на Козятинщині співочий жіночий гурт знімався в телешоу “Різдво з Магою” на каналі “112 Україна” Народний гурт “Калина” Махнівського СБК був єдиним колективом, що представляв Вінниччину на цьому проєкті, який зібрав кращі народні таланти з різних регіонів країни.

Як розповідає керівник колективу, його натхненник, автор пісень Антоніна Петрушкевич, запрошення отримали особисто від автора та ведучого телепроєкту, поета-пісняра Петра Маги та його співведучої, народної артистки України Оксани Пекун, з якими товаришує багато років. Це вже п’ятий виступ гурту “Калина” на телебаченні. На телешоу гурт “Калина” представив авторську пісню Антоніни Петрушкевич “Метелиця”. До речі, з-під пера цієї талановитої жінки-свята уже вийшло сім поетичних збірок та понад сотня пісень, де є не лише автором слів, а й музики.

На згадку зі зйомок талановиті махнівчанки привезли враження і величезну кількість світлин, в тім числі й зі знаменитостями. Побачити виступ народного гурту “Калина” можна буде 7 січня на каналі “112 Україна”.

Віра Малафей