Новий серіал про він­ницьких школярів презентувала медіа-група «1+1». Кінокартина про проблеми школярів у важкий період підліткового віку. Режисер — Антоніо Лукіч.

Події розгортаються у звичайній вінницькій школі. Головними героями стали кілька одинадцятикласників, які готуються до ЗНО. Вони дружать, ворогують, закохуються та сваряться. Головна героїня Саша має всі шанси виграти у голосуванні на пост президентки школи. Проте її ворог — Єва – знаходить компромат на кандидатку. Скандал набуває розголосу і змінює життя молодої від­мінниці.

Творча група серіалу прагнула показати історію, в якій себе впізнає кожен школяр. Для максимальної правдивості знімальний колектив поставив завдання кастинг-директорці відшукати неординарні, а, найголовніше, небездоганні типажі. Бо важливо було відверто зобразити у серіалі українських підлітків. З усіма їх недоліками та чеснотами, показати їхні страхи, істинні приховані бажання. Головними акторами серіалу стали студенти КНУКТК імені І.Карпенка-Карого.

Зйомки серіалу розпочалися на початку липня цього року.

Головну роль зіграла Ганнуся Ярмоленко. Дівчина розпові­дає, що головна героїня для неї дуже близький персонаж.

– З самого початку ми з Сашею — протилежності. Хоч у школі я завжди була лідером, але ніколи не зважала на думку інших. А моя героїня — навпаки. Намагається бути ідеалом у всьому. Та коли всі дізнаються про її секрети — вона стає бунтаркою! Я такою ж була у її віці.

Софія Копач