Такого масового мітингу під стінами ВР ще не було. Поліція перекрила входи до будівлі. Людей не пускають. Невже Зеленський та й ВР йдуть шляхом Януковича?

– Він також злякався власного народу і стягнув всіх силовиків України, щоб не пускали людей. Чим це закінчилось — вже очевидно.

– Ми приїхали сюди, бо не розуміємо, чому в час пандемії підприємцям, які не сидять на шиї у держави, як армії держслужбовців, а самі створили собі бізнес і платять податки, перекривають останнє дихання?

– Нас хочуть знищити! Бо тут, у ВР, сидять лобісти великого бізнесу й олі­гархів. Чому нам не допомагають, як в інших країнах, пережити пандемію та локдауни, а знищують на замовлення великого бізнесу?

– Тільки подивіться, яка це чесна Верховна Рада, там подається закон про те, щоб до 2024 року позбавити податків гральний бізнес. А всі знають, що там надприбутки і заробляються вони на ігроманії наших дітей. Зате, коли ми годуємо, шиємо чи обробляємо — нас треба обкласти непосильними гирями податків та обмежень! То де та правда?

– І тому ми тут, мерзнемо, хворіємо, але стоїмо до кінця. Бо у нас і наших дітей забирають останній кусок хліба, — діляться наболілим протестуючі із Вінниці, Жмеринки, Козятина, Калинівки, Гайсина, Могилева-По­дільського та інших міст і районів області.

– Ми хочемо бути почутими, ми хочемо, щоб країна була справедливою, а не забирала у нас останнє.

Тетяна Квасюк