Все це без ліків. Останнім часом він користується для лікування схожим за принципом дії приладом, який придбав у Швейцарії. Таким чином Олексій Галаган 57 осіб вилікував від гепатиту, близько 5 – від туберкульозу, стільки ж – від хвороби Лайма (кліщового енцефаліту). Про свою унікальну методику він розповів читачам «33-го каналу».

Олексій Галаган має понад 50-річний стаж у традиційній медицині, за фахом лікар-уролог. Був головним лікарем Крижопільській райлікарні, нині приймає у Вінницькому шпиталі ветеранів війни. Грошей у пацієнтів не просить, адже людина віруюча. Вважає, що кожен дасть, скільки сам зможе. Всі зароблені кошти витрачає на наукові розробки.

– Невиліковних хвороб немає. Є лише люди, які не хочуть від них позбавитися. Розглядаю ситуацію із духовної точки зору, адже без віри складно вилікуватися. Багато видів ліків нині сьогодні вже не допомагають ефективно. Тому я вирішив використовувати альтернативні та швидкі методи лікування, – каже Олексій Галаган.

Ідея створити оригінальний прилад до Олексія Галагана прийшла, коли він прочитав книгу англійської лікарки Хільди Кларк “Невиліковних хвороб немає”. Там йдеться, що всі мікроби мають частоту і несуть від’ємний заряд. Тому апарат вінничанина на цій же частоті посилає в організм позитивний заряд. Виходить коротке замикання, через що бактерії гинуть.

Олексій Галаган 12 років розробляв свої прилади для лікування хворих частотно-резонансним методом. Але його партнери шукали в цьому можливість великого заробітку, тому останнім часом вінничанин лікує придбаним пристроєм швейцарського виробництва.

-Є різні методики визначення резонансної частоти хвороби. Деякі мікроби всмоктують позитивну енергію, інші – від’ємну. Я це знаю і посилаю до організму людини заряд, зворотній заряду хвороби. Мікроби не можуть відмовитися від цього і, грубо кажучи, відбувається «коротке замикання». Таким чином мікроби миттєво гинуть, – роз’яснює Олексій Галаган.

Зокрема, пан Галаган лікує будь-який вид гепатиту лише за три дні, причому без медикаментів. Також він швидко позбавляє туберкульозу, хвороби Лайма тощо.

-Сьогодні відомі частоти вірусів, які викликають гепатит. Хоча вони й нестабільні, можуть змінюватися. Взагалі частоти мікробів складають від 1 до 4 МГц. Також треба брати до уваги вібраційні частоти людини. Якщо вона живе без віри, постійно перебуває у стресі і конфліктах, її вібраційні частоти низькі. Тоді й мікробам легше розвиватися в організмі. Водночас, якщо імунна система людини на потрібному рівні, інфекція не зможе розвинутися. Частоти здорової людини сягають від 60 МГц. Якщо ж вони знижуються до 50-40 і далі до 25 МГц, то відкривається шлях до інфаркту, інсульту і далі – на кладовище, – інформує Олексій Галаган.

Вінничанин вивчав в Інтернеті відкриті джерела щодо впливу частот космічного корабля і людини на безпеку польотів. Зокрема, ця проблема виникала ще під польоту у космос Юрія Гагаріна. Він не зміг запустити програму ручного керування частотами корабля, тому його були вимушені швидко повернути на Землю.

-Ця проблема виникала й під час трьох наступних польотів у космос. Вивченням цього займалися у Росії, Франції і Німеччині. Зокрема, російський Університет космічної медицини вивчив вібрацію десятків тисяч людей. І доказав, що у разі вібрації людини (та її окремих органів) не нижче 60 МГц, до неї не пристає жодна інфекція. Саме таких й відбирали для польотів, – ділиться Олексій Галаган.

Лікувальні апарати Галагана та його однодумців не визнає офіційна медицина. Мовляв, там не бажають швидкого зцілення хворих, бо тоді доведеться закривати аптеки і скорочувати фармацевтичну промисловість.

Водночас пацієнти Олексія Галагана залишають гарні відгуки. Приміром, призер чемпіонатів світу із боротьби серед майстрів, академік Борис Максимчук.

– Запалення легенів Олексій Галаган лікує за 4 дні. Гепатит за тиждень, туберкульоз за 10 днів. Все це без ліків, – каже Борис Максимчук.

Борис та його сім’я лікуються у пана Галагана близько 20 років.

– Вперше потрапив до нього, коли мав великі проблеми зі здоров’ям. Невідомо чим би й закінчилося, якби не Олексій Якович. У моєї першої дитини діагностували зараження крові відразу після народження. Лікарі сказали, що помре за декілька днів. Я робив усе, як казав пан Галаган. Коли лікарі прийшли наступного разу, то дуже здивувалися, що дитина не тільки жива, а ще й повністю здорова. З того часу консультуюся щодо здоров’я всіх членів мої сім’ї переважно лише із Олексієм Галаганом, – продовжує Борис Максимчук.

Фелікс ЖАНІН