Він розміщений у Вінницькому Вищому училищі поліціі.

І цей храм має не просту історію. Під час отримання Томосу попередній священник Віктор не захотів переходити до ПЦУ із Московського Патріархату. Тому зняв із церкви купол та покинув там службу.

Після цього керівництво поліцейського училища відновило храм та тепер там постійно проходять служби ПЦУ. І настоятелем храму Святого Миколая став протоієрей В’ячеслав Буданевич.

Сьогодні їз самого ранку храм переповнений. Віряни радо вітали в ньому високих духовних гостей та проводять разом із з ними святкове Богослужіння. І привід чудовий, всі просять Святого Миколая миру Україні та кожній родині, моляться за воїнів які захищають нашу землю, Вінницю та кожне місто та село.

Бажають усім злоров‘я та щастя.
Вітаємо і ми вас, шановні наші читачі, та всі люди доброї волі, із цим чарівним святом! Нехай святий Миколай здійснить найпотаємніші ваші бажання.

Митрополит Симеон, член Синоду Православної церкви Украіни, здійснив спеціальну молитву і попросив Бога звільнити Україну та світ від згубної пошесті. Просимо і ми, щоб наступне свято Миколая ми зустрічали без масок і всяких застережень та не боялись не лише пандеміі коронавірусу, а і будь яких інших напастів.

Тетяна Квасюк