32-річна жінка заявляє, що більше двох років вимагає слідства справи про своє згвалтування. Проте їй всюди відмовляють — заявляє вона.

– Два роки тому сталася жахлива ситуація. На мене напав двоюрідний брат. Певно, хотів мене зарізати, але йому вдалося завдати лише декілька ножових поранень. Це відбулося у селі Бабчинці, — ділиться потерпіла Людмила Говолевська. — Потім я звернулася до поліції з проханням покарати брата-душогуба. Та правоохоронці навіть не захотіли брати мою заяву. Побачили, що я слабка та одинока… Вимушена була пройти обстеження у лікарів лише для того, щоб мою заяву розглянули. Відповідно, я почала спілкуватися із слідчим Леонідом. Та хто б міг подумати, що через декілька тижнів ця людина зіпсує мені життя та здоров`я?

Слідчий детально дізнався у мене про все. Починаючи від житла — приходив та роздивлявся квартиру — знав, що проживаю сама, мене нема кому захистити. Я довірилася йому, бо думала, що покарає кривдника.

Вночі ніч він увірвався до мене у квартиру через вікно. Правоохоронець був п`яний. Спочатку почав душити мене, а потім ще й бити. Коли я оборонялася, то розбила йому око. Але ж це не зупинило маніяка. Він зривав з мене одяг та знущався. І, на жаль, я нічого не змогла зробити.. П`яний мент знущався наді мною цілу ніч, а на ранок втік…

Майже місяць я не виходила з квартири — у мене був шок. Та коли отямилася і пішла в поліцію, то дізналася, що там про «подвиг» колеги знають усі працюючі. Він вихвалявся, що я у 30 років була ще незаймана. Та що він зумів взяти мене силою. Вже більш двох років я ходжу «від дверей до дверей» з надією, що винуватця таки покарають. Та у відповідь бачу лише насмішки…

Софія Копач