Цього разу вона вдало виступила на Всеукраїнському футбольному турнірі пам’яті знаменитого воротаря Євгена Рудакова.

Матчі проходили в Конча-Заспі, в манежі “Динамо” (Київ). Змагання організували Київська ліга дитячого футболу та ДЮФШ “Динамо”. У них взяли участь команди відомих футбольних шкіл – приміром, динамівської, одеського «Чорноморця» і запорізького «Металурга». Але столичне «Динамо» цього разу залишилися на п’ятій позиції.

Тим часом ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2011 р.н. в півфіналі переграла “Восход” (Київ) – 1:0, а в фіналі із аналогічним рахунком подужала столичних «залізничників». Переможний гол вінничани забили після подачі із кутового

Головний тренером нашої команди на турнірі був відомий фахівець Петро Анісім, тренером – Юрій Коваль. Найкращим гравцем ОДЮСШ Блохіна-Бєланова 2011 р.н. журі визнало Іллю Літвішкова. А кращим воротарем турніру став його одноклубник Назар Жученко.

За словами директора ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігоря Коваля, рівень суперників на турнірі був високим. Але й вінницька команда 2011 р.н. є однією із найкращих у своїй спортивній школі!

– До цього вона виграла сильний міжнародний турнір у Мінську, де в фіналі здолала «Кайрат» (Казазстан). Також здобувала золото на Кубку у Вінниці «Atmost Cup» і на змаганні в Черкасах. Неодноразово посідала на всеукраїнських турнірах призові місця іншого ґатунку, – сказав директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.

До речі, взимку і старші, і наймолодші вихованці ОДЮСШ Блохіна-Бєланова тренуються не в залі, а просто неба. Заняття відбуваються на стадіонах Палацу дітей та юнацтва, шкіл № 33 і №35.

Фелікс ЖАНІН