– У ці передсвяткові дні, ми готуємось до різдвяних і новорічних див. Ми їх даруємо один одному! Більшість не забуває дивувати дітей і стареньких, які особливо в такі дні, потребують нашої уваги, нашої здатності бути чарівниками. – ділиться Юлія.

– Але є ті, хто заради нас, нашого спокою, нашого майбутнього у сильній та Незалежній Україні, віддав найдороще – своє ЖИТТЯ… Це наші Герої, які поклали свої голови за Незалежність України. Ми немаємо права забувати про їх Подвиг та Героїзм. Саме на їх вчинках гартується наша історія.

Тому цьогоріч, 24 грудня (виготовлення) та 25 грудня (покладання). Вінниччина , приєднується до Всеукраїнської акції “Різдвяний вінок для Героя”, започаткований львівськими родинами Героїв Небесної Сотні. Згодом приєдналась і вся Україна, де є Герої Небесної Сотні та Герої, які загинули у російсько-Українській війні.

Прошу всіх “свідомих” приєднуватись до участі!

Особливо, хочу звернути увагу тих, хто живе не в обласному центрі, а районах і селах. Будь ласка, не забудьте вшанувати наших Героїв, що поховані поблизу Вас.

Просимо покласти 25 грудня:
– 3 великих віночки, до пам’ятників Героям;
– 40 (+/-) менших, до могил Захисників, на жаль втрати кожного дня…

Усі бажаючі можуть написати мені — Юлії Щербань – https://www.facebook.com/profile.php?id=100004360545460. Потрібна допомога у виготовленні. – розповіла Юлія Щербань

Марина Романова