Щире співчуття від колективу.

З глибоким сумом вчительство Крижопільського району, педагогічний, учнівський, батьківський колективи СЗШ І-ІІІ ст. №1 с. Городківка дізналося про непоправну втрату – передчасну смерть вчителя історії, педагога, колеги Гоголь Олени Йосипівни. Життя її обірвалося в повному розквіті сил і творчих планів. Тяжкої, непоправної втрати зазнали колеги, учні, батьки…З життя пішла гідна Людина, яку знали і шанували, училися в неї і наслідували, вклонялися її безкомпромісному  характерові. Такою і знали ми її –справжню патріотку України, до болю чесним і відкритим серцем , творчим розумом , великою працездатністю і працелюбством, безкомпромісну, сміливу, категоричну інтелектуалку, для якої історія була найбільшим людським надбанням, а її уроки історії перетворювалися на пізнання істини, одвічний пошук себе. Любили і поважали її колеги, батьки, учні за чуйне і добре серце, за материнську теплоту і розуміння, за те, що вона завжди підтримувала ініціативу, заохочувала творчість, помічала і схвалювала найменшу іскринку нового.

На фото Олена Йосипівна

Із болем у серці ми визнаємо, що вже ніколи не отримаємо її підтримки, не почуємо її влучних жартів та не скористаємося її мудрою порадою.

Висловлюємо щирі співчуття її близьким та рідним. Світлий, добрий спомин про Олену Йосипівну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, хто жив і працював поруч із нею, кого вона навчала.

Нехай милосердний Господь упокоїть її душу у Своїх Небесних Оселях, там , де спочивають праведні.

Вічна пам’ять….