Йому, шокованому побаченим, довелося ще доставляти цю пару в лікарню. Щоб любителів сексу роз’єднали місцеві лікарі.

Зрозуміло, що робилось це під великим секретом, але невдовзі вже про це стали говорити весь райцентр, район та область.

– Скажіть, чим вони там в тих владних кабінетах займались і займаються? Якщо, здавалося б, шанована жінка, депутат, ексголова райдержадміністрації, потужний аграрій і нині обрана депутатка ще й голова фракції, крутить роман із шофером, який ровесник її дітей?

Має законного чоловіка та двох дітей і навіть онуків! Цій же Катерині за 50! А все одно розуму не набралась?

Телефонують цими днями до редакції наші читачі із цього району (з етичних міркувань не називатимемо ні його, ні прізвища коханців. Бо за нашими законами навіть секс-скліщення — це медичний діагноз, який ми не маємо права розголошувати).

– Весь район «на вухах». А шанована ж жінка. В неї вже тих звань, посад і нагород було «вагон і тєлежка». Але і вона туди ж. Мабуть, у тих владних кабінетах усі так існують. Хочеш посаду, блага — купи через ліжко. Як бачите, купують і жіночки бальзаківського віку собі молодих коханців.

– Для тих, хто вже почав фейкати, «мовляв, як можна про таке писати», наголошуємо: а як не писати, коли це вже третій випадок за останні два роки лише на Вінниччині, коли вже явно «рознімали» цю, та ще одного, тоді діючого, голову РДА одного із ближніх районів Вінниччини. В діючого голови взагалі секс відбувався, кажуть, на його великому державному столі під час робочого дня, коли у приймальні були секретар та відвідувачі.

– Хтивий голова забажав підлеглу по соцпитаннях, яка таким чином вирішила «продвинутись» по службовій драбині.

І так продвинулась, що голову і її несли одними носилками, накритих простирадлом, до місцевих медиків, які по «блату» роз’єднали коханців.

Говорили і про третій секс-скандал із таким «полоном»… Але заступник керівника району переконує, що це зведення рахунків.

Як би там не було, але згадані головні герої секс-скандалів – нині діючі депутати всіх рівнів від Вінниччини.

То скажіть, кого ми     вибираємо і чим вони там займаються, якщо навіть коронавірус не зупиняє від таких занять?

Кажуть, ексголова РДА та діючий депутат благає чоловіка забути все і не виносити з хати бруд. Бо ж і зять-правоохоронець, і доньки-бізнесмени.

А ось шофера, який потрапив у такий небажаний полон, швиденько «сплавили» із району, і він тепер вже за кордоном на заробітках…

Часом і так виглядає утаємничене життя у коридорах влади!

Моральна деградація — це основна біда України, все решта — наслідки. Як тут не пригадати слова класика…

Андрій Власенко

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ця наша доброта та делікатність виростила в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на секс-домаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає керівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, і про таке треба казати, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте, для журналістів незручних тем не має бути, як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки. Тому повідомляйте нам і «про це».