Нещодавно у селі Павлівка (Погребищенського району Вінницької області) було встановлено дитячий майданчик. Благодійний фонд Сергія Тігіпка разом з компанією «ТАС Агро» прийняли рішення доукомплектувати встановлені раніше гірки та гойдалки іншими спорудами для проведення активного відпочинку біля дитячого садочка та встановити додатковий майданчик на території Павлівської загальноосвітньої школи. Апробацію нових тренажерів діти провели одразу після відкриття.

«Ми намагалися встановити новий майданчик напередодні канікул, щоб створити гарні умови для проведення дозвілля для дітвори та батьків, — зазначив генеральний директор «ТАС Агро Захід» Ігор Смаль. – Розваг у селі для дітей мало, тому ми переконані, що новий майданчик стане їхнім улюбленим місцем відпочинку, адже тут можуть розважатися та міцніти і дошкільнята, і учні школи. Навіть діти із сусідніх сіл можуть приїхати і відпочити на цьому майданчику. Наша компанія спільно з Благодійним фондом Сергія Тігіпка буде продовжувати реалізовувати соціальні проєкти, спрямовані на підтримку дітей. Адже впродовж семи років агрохолдингом для села Павлівка було виділено більше пів­мільйона коштів на соціальні ініціативи».

«У селі важко придумати для дітей хоч якусь розвагу. Саме тому новий, доповнений майданчик буде активно використовуватися школярами, а батькам буде де проводити час із маленькими дітьми. Цей майданчик став черговим під­твердженням успішної співпраці жителів се­ла, Благодійного фонду Сергія Тігіпка та компанії «ТАС Агро», адже разом вирішувати проблеми легше.

Це не перший про­єкт, який ми реалізували спільно з аграріями. Відповідно до нових карантинних вимог, щоб дитячий садок міг функціонувати, необхідно забезпечити його бактерицидною лампою, дистанційними термометрами, захисними масками та антисептиками. Аграрії відразу відгукнулися та допомогли у придбанні необхідного обладнання. Їхні допомога та підтримка є системною та доречною протягом усього періоду нашої спів­праці.

За цей час у селі Павлівка з`явилися нові меблі, комп`ютер, котел для опалення та проведено ремонтні роботи у школі та в інших закладах сіль­ської ради. Сподіваємося на їхню підтримку у майбутньому. Адже нам необхідно об`єднатися заради досягнення мети, заради майбутнього наших дітей», — підсумував Василь Мельник, голова села Павлівка.