Читачі нашої газети довгий час просять розповісти про популярного українського блогера-вінничанина.

Про таємниці його життя і навчання ми розпитали друзів родини та маму блогера Наталю.

Справжнє прізвище Томаша Кудрявого – Чешков. Але і за паспортом він Томаш, студент Вінницького медичного університету. Навчається тут на стоматолога та за другим разом у цьому році здав крок.

– Так, ми ще з дитинства знаємо Томаша Чешкова, бо дружимо з його батьками. Він у нашій стоматклініці проходив практику. Співпрацювали із його батьком Сергієм. Він довгий час працював зубним техніком, але тепер допомагає Томашу, – розповідають друзі родини сім’я Шевченків.

Як зізнається сам Томаш, його батько написав йому чимало текстівок до його «відосиків».

На запитання Раміни («Ходят слухи»), яка приїхала із Москви взяти у Томаша інтерв’ю у Києві (тоді ще у нього зламався автомобіль), чому він використовує матюки в контенті і чи так краще йде контент, Томаш відповів коротко:

– А хер його знає.

Як кажуть друзі та і він сам в соцмережах, він не лише популярний блогер, але й розвиває власні бізнес-проєкти. Разом із товаришем відкрив у Вінниці бар «Томаш бургер» та готує до відкриття лазерний косметичний салон.

– Чому так незвично ви назвали його — Томашем? – запитали у мами Наталії, яка працює провізором у відомій вінницькій аптечній мережі «Конекс».

– Бо мені довелось, як і чоло­вікові, їздити на заробітки за кордон. І коли ми були в Польщі на заробітках, то чули не раз там це популярне ім’я. Нам сподобалось, то ми і вирішили так назвати сина.

– У вашого сина є наречена чи він одружений?

– Це питання краще поставити йому.

Мама не вдалась у деталі. Та його приятелі та студенти медуніверситету, які добре знають хлопця, розповіли, що у Томаша були стосунки із Марією Куракіною. Але молоді люди вже давно не пара.

– Томаш допоміг Марині стати блогером, розкрив таємниці, як здобувати популярність, і вона сьогодні відомий блогер під псевдонімом Мері Ку, – вважають вони.

А ось популярний блогер не хоче говорити «про малую», бо, як сам переконує, вона на ньому вже пропіарилась, а він вважає, «що про колишніх, як про мертвих, або хороше, або ніяк».

Про стосунки із дівчатами він говорить коротко: «всі хочуть пропіарититись з мільйонером», тому «не ведеться». Контактує лише із «кісками», давніми та надійними прихильницями…

У чому секрет успіху «хлопця із села», як він себе позиціонує і називає картоплю бульбою? І чому він почав знімати відосіки та став, як сам переконаний, «в Україні найкрутішим блогером»?

– Це спонтанно, — відповідає він. — Бо спочатку займався боротьбою, але зламав ключицю і довелось міняти меніск на нозі. Тому боротьбу закинув.

Чому у своїх «відосіках» багато уваги надає передачі «Холостяк»?

Бо, як переконує, в його оточенні більше 20 чоловік, прихильників цієї передачі… Та і сам він думає, що, може, візьмуть його з часом туди як «холостяка»? (серйозно чи по приколу?)

– Для Томаша «жесткий секс» — це три підходи по п’ятнадцять…

Він притягує глядачів й іншими розкутими епіграмами та не підбирає у них слова. Достатньо там і матюків, бо тепер так модно — «називати речі своїми іменами». Тепер люблять не глибоких, а «смєлих» і розкутих, без будь-яких табу, — відгукуються вінничани, характеризуючи його «мільйонні» перегляди.

А ще він читає реп і мріє про музичну кар’єру.

Ось те, що нам вдалось дізнатись про Томаша з Вінниці, блогера, який у рейтингу найкрутіших «мільйонерів» України.

Готові зробити і більш розширене інтерв’ю із ним, якщо відгукнеться. До речі, автор цього матеріалу познайомилась із Томашем, ще як він, як каже, «був прищавим дрищем» і лише розпочинав своє блогерство. Знайомились і з ним та його тоді ще дівчиною Мариною на святі у спільних знайомих у «Фаті моргані».

Ще зустрілись у стоматкабінеті, де Томаш був як практикант, студент-стоматолог. Я — клієнтка, яка мала лікувати зуби…

Але, видно, із зубами в Томаша не вийде — бо коли за «не жизнь, а за яйця держись»… «Не…уй робить, треба водку глушить»… і за «дно Атлантического океана» можна стати не лише блоговим, а реальним мільйонером, то на «н…» ті зуби?

Тетяна Квасюк