У ці дні наша пошта та телефони гарячі. Як і соцмережі. Бо багато хто обговорює фінал «Холостячки» – першого шоу України, де вибір робить жінка, а не чоловік. Але багато хто саме такого фіналу не чекав.

– Як можна було «забракувати» Олексія Тригубенка? Перспективного бізнесмена, розумного, мудрого і порядного хлопця, доброго і душевного, який став би тобі, Ксеніє, опорою та половинкою на все життя, а твоєму Платонові батьком?

Ти вибрала знову щось «непевне», тепер і зараз. Але я хочу нагадати, як в перший же вечір Еллерт із Рибаком «ігнорили» тебе і твою розмову і пили «по сто грам» для «розслабухи». Ось таким і буде твоє подальше життя, – ділиться Олена Степанюк, читачка із Вінниці.

– Спасибі, Ксюшо, що залишила для нас, дівчат України, що уміють цінувати відданість, порядність і самовідданість такого завидного нареченого як Олексій Тригубов. А Олександра-«кавеенщика» бери собі. Ви люди творчі, імпульсивні і непередбачувані, тому підходите один одному. А я і мільйони українок готові хоч завтра прийняти пропозицію Олексія і стати його дівчиною. Якби такий хлопець звернув на мене увагу, я б стала йому вірною дружиною назавжди. Переконана, що таких, як я, сотні тисяч, — переконує Ірина Ковальчук із Жмеринки.

– Ну, ти, Мішина, «даєш», мати поряд чоловіка, який носив би тебе все життя на руках, став би вірним чоловіком і батьком, дбав би про тебе, і надати перевагу Саші, який і «сам не знає, що він робить», це дуже сміливо, але чи правильно? Покаже час… — розмірковує Олександра Кващук.

– І правильно зробила, що вибрала любов. Ну, запала вона на Олександра… А любов зла! Хіба ви не йшли за цією «хімією», коли поряд були і віддані, і надійні? Це любов. Вірю, що в Ксенії Мішиної все буде добре. Бо вона талановита трудяжка і цього заслуговує, – стверджує Тетяна Марущак з Козятина.

Своїми думками можете ділитись і ви.

Юлія Іванюк