Даринка Красновецька потрапила до ТОП-10 сліпих прослуховувань з усього світу.

Відповідне відео з’явилося на офіційному каналі «Best of The Voice Kids». Наша землячка стала першою серед тих українців, кого помітили на світовому рівні!

– Чесно ка­жучи, ми самі шоковані останні кілька днів від цієї новини, але це дуже приємно, — зіз­нається мама юної співачки Альона Красновецька. — Почалось з того, що фан-сторінки донечки інтенсивно стали поширювати пост, що на офіційному каналі шоу «Голос. Діти», який знаходиться в Америці, виклали десятку виступів, які вони рахують незаслужено оціненими, бо там до учасника повернулось лише одне тренерське крісло. І яким було наше здивування, що туди потрапила наша Даринка, яка на українському проєкті виконувала пісню Джамали «1944» і потрапила до тренера Монатіка. Наразі триває голосування за кожен з десяти виступів на офіційному каналі «Best of The Voice Kids». То якщо ваш фаворит Даринка, її можна підтримати. А що буде далі — для нас теж таємниця.

Дарина Красновецька у свої 13 років має багато перемог. Вокальна кар’єра Дарини почалася ще в дитячому садку. А одного разу потрапила на вокальний інтенсив до академії українського співака Олександра Пономарьова. А тоді був успіх на шоу «Голос. Діти». У 2018 році Даринка пройшла національний відбір на дитяче «Євробачення». У результаті дів­чинка поїхала до Мінська представляти нашу країну з піснею «Say Love», більше того, її номер відкривав пісенний конкурс. Результатом колосальної командної роботи стало престижне четверте міс­це. Після дитячого «Євробачення» популярність Дарини виросла в рази. Минулого року під час святкування Дня Незалежності у столиці талановитій вінничанці Дарині Красновецькій випала честь виконати гімн. Дівчинка співала його у супроводі Національного симфонічного оркестру України. За нею співали Тіна Кароль, Аліна Паш, тоді слово взяв президент Володимир Зеленський. Зараз дівчинка продовжує музичну кар’єру. Кілька днів тому вона представила пісню польською мовою «Sanah-Szampan».

– Всі знають, що саме Польща найкраще підтримала Даринку на дитячому «Євробаченні», віддавши їй 12 балів! Саме в цій країні дівчинка провела свій перший сольний концерт, на якому її фани подарували чотири томи «Гаррі Поттера» на польській мові, саме після того було прийняте рішення вивчати цю мову. І нарешті Даринка заспівала польською! — додають рідні співачки.

Вікторія Снігур