Починалося все два роки тому з маленької ідеї власників песика Віктора та Крі­стіни — зробити цікавий гумористичний блог. А нині для подружжя песик перетворився у талісман, що приносить успіх. З його допомогою молоді люди сподіваються зробити світ трохи добрішим.

Віктор згадує, коли вони з дружиною захотіли завести коргі, то стояли на порозі великих змін. Не щастило у бізнесі, кохана була у пошуках себе, і вони зовсім не знали, що робити і куди рухатися далі. У той період парі на очі потрапило смішне відео з собаками породи коргі. Обоє закохалися в собаку миттєво і вирішили, що повинні починати новий етап життя з новим другом. Щоправда, порода ця була досить рідкісною для Вінниці, але таки вдалось знайти.

– Ми вирішили брати собаку, щоб наше життя почалося з чистого аркуша, — каже Віктор. — Можливо, це лише збіг, але з появою Армані воно почало налагоджуватися. Під Новий рік я подарував коханій планшет, потрапив на особистісний тренінг — і тут з’являється думка робити блог! Армані став нашим натхненням. З паперу ми його перенесли в Інстаграм. Смішний, рудий, з великими вухами. В соцмережах зараз дуже багато негативу, тому нам хотілося нести в маси добрі і позитивні думки, саме тому наш графічний Армані любить м’який гумор, а сарказму в блозі практично немає.

Намальований Армані запатентований, і з конкретним плагіатом свого коргі подружжя ще не стикалися. Планів же у сім’ї море — хочуть вивести блог на новий рівень і не тільки дарувати позитив, а й допомагати людям, мотивувати їх робити добрі справи, а також допомагати бездомним тваринам знаходити дім.

Віталіна Володимирова