Солодкі шедеври від Любові Семенюк з Мурованих Курилівців тільки підсилюють позитивні емоції.

Всі, хто хоча б одного разу замовив на свято торт у Люби, – на віки вічні стали шанувальниками смаколиків саме у її виконанні. Ні, за професією вона не кондитер і навіть не кухар, а поліграфіст. Та склалося так, що довелося в житті шукати щось інше.

Люба працює у школі-інтернаті, а тортики – це просто смачне захоплення. Пекла й раніше, але це була зовсім буденна справа, бо ж ніхто не заморочувався над прикрашанням, наприклад, елементарного «Наполеона»… Щоправда, спочатку, поки зір був гострішим, займала себе в’язанням та вишиванням. А коли виникли проблеми – зосередилася на випічці. Тим більше, що частувати є кого. Коханий чоловік, дві доньки, четверо онуків. Незабаром народиться п’ятий. Майже футбольна команда!

– Вони у мене вже балувані, чого тільки не куштували! – розповідає Люба. – Доводиться на кожен день народження придумувати щось інше, новеньке, сучасніше. Зважати на вік і на захоплення. Ідеї декору підказує Інтернет, але завжди додаю щось своє. Так само як і в кожен рецепт. Спекти можу будь-що, та найбільш популярних, базових у мене десять рецептів. Але до кожного є власне вдосконалення під настрій. Тому щоразу виходить ексклюзивний рецепт. Мабуть, саме це людям подобається найбільше.

Ілона ВАЛЬТЕР