Бо це означає, що країна, дана тобі Богом, не може бути бідною. Такою її роблять бездарна влада і олігархи. Українці, нас 92,3% — господарів своєї землі. За такої більшості тут має бути земний Рай для тебе і твоїх дітей. Але ми віддали країну в руки 6 олігархічних родин. А вони її розкрадають, як хочуть, за допомогою своїх ставлеників при владі. Бо граються з нами, як у наперстки: хочете господарників — нате. Те, що вони миттєво стали баригами — ваші проблеми. Головне — не заважайте нам під їхнім прикриттям грабувати Україну. Повстали проти бариг — нате артистів, клоунів, зірок… Кого там ще хочете? А те, що «коронавірусний картель» розпиляв 36 млрд — «какаяразніца»… Їм головне виграти час, щоб знову підібрати «востребуваний тіпаж» для наступних виборчих перегонів.

Бо Вони, а не Ми роблять в Україні, що хочуть. Чому ми бідні? Та тому, що 100 найбагатших українців не отримали у спадок ті мільярди, не зробили «прориву» в науці чи економіці. А вкрали чи відмили їх у нас! З наших податків чи не сплатили власних. І «безпрецедентний рівень зростання корупції та втрата владою адекватного сприйняння реальності» — то їм лише на руку.

Та тому, що, в’їхавши на велосипеді, наш президент чомусь не лише не розпустив ДУСю — а додатково ще виділив більше 3 млрд — додатково – коштів на утримання управління справами президента.

Бідні тому, що саме український олігарх встановив світовий рекорд — 560 млрд доларів по відмиванню коштів у світі! І тому, що саме український олігарх купив найдорожчу у світі квартиру у Лондоні (статки — 11,3 млрд, вартість 221 млн, площа 2300 кв. м).

Та тому, що саме в наших олігархів найрозкішніші маєтки в Україні і у світі.

Та тому, що у Вінницькій області досі — найбільше чиновників, і на їх утримання виділяється пів мільярда. І це лише адміністрацій. Додайте ще рад! І в час пандемії ми не провели їх скорочення, а додатково створили 40 посад. І у Він­ницькій облраді вже не 2, а 4 заступники голови. Тобто на сьогодні, по суті, існує дві надміру роздутих паралелі влади. І ніхто не думає найближчим часом їх міняти.

Та тому, що у нас існують неофіційні, але всім відомі такси «відкатів» — за дороги — 30-40 відсотків.

Будуєш у Вінниці новобудову — можеш і незаконно — виділи владній та правоохоронній «криші» 6-5 квартир у кожному будинку.

Щоб стати звичайним прокурором — заплати 20000-25000 у.о. Лікарем — 3-5000 у.о. Навіть учителем — від 3000 у.о. Хочеш купити рішення суду — від 40000 у.о.

– Інвалідність у нас «коштує» 10000 у.о. пожиттєво та 10000 грн щорічно. І навіть за пологи — від 5000 грн і 1000 акушерці. За операцію — від 5000.

– Все у нас має «негласну» ціну. І навіть такси «доплат» зговірливим депутатам всіх рівнів «за потрібний голос».

Та тому, що з бюджету України відмивається щорічно 60 відсотків наших із вами податків. І стільки ж через офшори не сплачується. Та тому, що ми знову «списали» олігархам мільяр­ди, бо ж «потерпіли» дуже, зате ФОПи вимушені досі мерзнути в Києві, бо викинуті за межу виживання і лише у нас збільшили податки в час пандемії та вартість газу для населення.

А знаєш, чому так?! Та тому, що нас можна «мати» і «взувати». І лохи, як вони нас називають, після виборів «хавають» всякі розводняки. І щоб ми ними стали — нас морально «опускають»! Ми стали народом-переможцем, і сонце правди зас­вітило над Україною в 2004 та 2014 році. Але нас знову і знову ус­пішно ведуть у стійло. Бо народ-переможець нашим олігархам в країні, яку вони хочуть повністю скупити із землею, не потрібен. А лиш бидло та обслуга.

Тому шлях один — 92,3% українців, які проживають в Україні, мають об’єднатись і зрозуміти, що вони господарі на цій землі. Вони за Конституцією — єдине джерело влади.

Як можуть мільйони віддати шести олігархічним родинам свою країну та мовчки страждати від бідності? Тому у 2021 році вихід один – ставати господарями своєї землі! Вимагати до себе гідного ставлення! Думати про майбутнє своє та дітей! І про Україну. Бо лише тут ми можемо стати господарями! На решті — чужинці…

З повагою –
співзасновник медіа-корпорації «33-й канал»