Шановні працівники, па­йовики товариства, жителі територіальних громад, партнери та друзі!

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новорічні та Різдвяні свята — дивовижний час. Він сповнений приємного хвилювання та турбот, що водночас зачаровує та надихає. Це — час мрій, задумів та бажань, надії на краще і віри у здійснення задуманого. Незважаючи на вік, кожний із нас занурюється у феєричну атмосферу, вірить у диво і його справдження.

Рік, що минає, видався складним. Проте завдяки йому ми стали витривалішими. Він показав нам інші цінності, згуртував й вкотре навчив долати труднощі та перешкоди.

Сподіваюся, 2021 рік буде значно кращим і щасливішим: настане мир, зникнуть віруси, ми знімемо маски, знову зуст­річатимемося та тиснутимемо один одному руку, запанують спокій та гармонія.

Хочеться всім побажати міцного здоров’я, родинного тепла, вірних друзів, надійних колег та партнерів. Нехай ваші душі наповняться радістю, помисли — вірою, а серця — любов’ю. Бажаю, щоб у кожному домі панував затишок, поруч були рідні люди. Нехай прийдешній рік принесе злагоду та мир, засіє всіх добробутом, зігріє душі любов’ю, наповнить оселі гучним сміхом, радістю та щастям. А ще — достатку, миру та впевненості в завтрашньому дні.

З повагою –
Володимир Онука,
директор ПрАТ
«Зернопродукт МХП»