Шановна редакціє газети «33-й канал»! Звертаємось до вас із проханням надрукувати приємну новину.

Сьогодні зі справжнім новорічним подарунком до нас приїхав наш земляк, громадський діяч, науковець, президент Вінницького національного аграрного університету Григорій Калетнік і вручив автомашину для обслуговування людей, які потребують медичної допомоги.

«Тепер лікарі зможуть вчасно доїхати та надати необхідну допомогу кожному жителю у будь-якому куточку Ям­пільщини на ось цьому потужному, сучасному автомобілі швидкої медичної допомоги, який я з великою радістю передаю Ямпільській ЦРЛ, — звернувся до земляків Григорій Миколайович.

— На жаль, так званими реформами попередня влада майже знищила медицину в селах і райцентрах. Частину медичного персоналу скоротили, частина через відсутність роботи виїхала за кордон. Мі­зерні заробітні плати, захмарно високі ціни на ліки, відстані до лікарень сягають 20-30 км, що є нездоланними шляхами як для лікарів, які не мають чим доїхати до хворого, так і для пересічних громадян, які за свої мізерні пенсії і заробітні плати не в змозі оплачувати виїзд швидкої медичної допомоги, роблять медицину недосяжною. Ми пожинаємо плоди реформ, які спрямовані на знищення нації! Тому лише спільна злагоджена дія, консолідація зусиль керівництва Ям­пільської об’єднаної територіальної громади, сіль­ськогос­подарських підприємств, бізнесу, депутатів, любов до людей та бажання допомогти кожному сьогодні можуть змінити ситуацію на краще. Маю надію, що цей автомобіль допоможе нашим висококваліфікованим, відданим своїй справі лікарям врятувати не одне життя!»

Також Григорій Калетнік привітав земляків із наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, що в часи світової пандемії COVID-19 є найбільшим бажанням кожного громадянина, моральної стійкості, достатку, родинного тепла та здійснення всіх задумів і планів.

У свою чергу, міський голова Ямпільської ОТГ Гаджук Сергій Іванович та головний лікар ЦРЛ висловили слова щирої вдячності своєму земляку!

«Це не передвиборна кампанія, тому ми по-особливому цінуємо Вашу підтримку і допомогу нашим школам, дитячим установам, закладам культури і спорту, але те, що Ви зробили сьогодні, врятує і збереже не одне життя!!!

Нехай Бог віддячить Вам сторицею за Ваші добрі справи для людей!!!»

Жителі
Ямпільського району