Нещодавно доньці 31-річної Хайден Панеттьєрі і 44-річного Володимира Кличка Кайї- Євдокії виповнилося шість років.

Іменинниці актриса присвятила зворушливий пост в інстаграмі: вона опублікувала знімок торта у вигляді цифри шість зі свічками і святковим декором і написала дочці ніж­не привітання.

«У цей день шість років тому я зустріла найпрекрасніше (і зараз вже не та­ке маленьке) створіння. Не можу повірити, що моя дів­чинка стає вже такою великою!» — написала Хайден і відзначила в пості батька Кайї.

Дочка Панеттьєрі живе разом з Кличком в Україні. Після розставання батьків дів­чинка залишилася разом зі своїм татком на його батьківщині. Хайден, яка постійно проживає в США, намагається по можливості відвідувати дочку, а також підтримує з нею зв’язок по FaceTime.

Проживши разом 10 років, актриса і колишній боксер залишилися в хороших стосунках. За словами джерел, за колишню кохану Кличко щиро переживає. Останнім часом в особистому житті Хайден багато проблем.

Після розриву з Кличком Панеттьєрі стала зустрічатися з актором Брайаном Хікерсоном, який неодноразово піднімав на неї руку. Справа дійшла до суду, проте бойфренда Хайден пробачила і повернулася до нього. Лише коли ситуація повторилася — він знову її побив — вирішила назавжди з ним порвати.