Хлопця знайшла його 14-річна дівчина повішеним неподалік свого будинку. Що стало причиною цього фатального кроку – мають з’ясувати слідчі.

– Сергій з багатодітної родини, батьки розлучені. Постійно життєрадісний та повний планів на майбутнє – таким був цей хлопець. Нещодавно його мама стала героїнею кримінальної хроніки. 13 грудня її затримали у Ямполі через пограбування місцевої жительки. Жінка розпилила потерпілій в очі невідому речовину та відібрала сумку, у якій знаходились 2 000 гривень, банківські картки та мобільний телефон. Протягом години на одній з АЗС міста поліцейські затримали підозрювану. Як з’ясувалось, затримана матір Сергія потрапляла в поле зору поліції та наразі перебуває під слідством за наркозлочини, – розповіли нам місцеві жителі. – За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років. Можливо, цей вчинок якось підкосив моральний стан сина, який втомився від всього цього, або ж його турбувало щось дуже особисте, і він зважився на цей крок.

У пресслужбі обласної поліції ось як нам прокоментували ситуацію:

– Інцидент стався близько 19 години вечора 23 грудня. Покійного знайшли у сараї, слідів насильницької смерті не виявлено. Відкрито кримінальне провадження з додатковою позначкою самогубство. Слідство триває і з’ясовуються причини, раніше намірів скоїти суїцид покійний не озвучував.

А тим часом у Петрашівці люди налякані, бо за останній місяць це вже другий суїцид серед молоді! Нещодавно тут знайшли повішеним 21-річного Олександра Михайліченка. Він був перспективним спортсменом, чемпіоном України та призером Європи з рукопашного бою. Або йому допомогли, або ж просто довели, бо Сашко мав багато планів на життя! – впевнені були друзі. Між тим, у селі подейкують, що тут щось аномальне, наче якась нечиста сила забирає життя молодих та красивих…Аналогічне вже було у Погребищі… І не приховують того, що потрібно буде звертатись за допомогою до екстрасенсів.

Віталіна Володимирова