Політик подякував усім за підтримку в дні, які стали для нього найбільшим випробуванням, і спробу розділити тягар втрати.

Український бізнесмен і політик Геннадій Корбан сказав на смерть сина Льва, що це є найбільшим випробуванням. Про це він у четвер, 7 січня, написав на своїй сторінці у Facebook.

“Найбільше випробування в житті – безглуздість того зла, що відбувається в ньому”, – написав Корбан.

Він зазначив, що кожен з нас призначений для вічності, але вічності в цьому світі немає.

Корбан подякував усім за слова підтримки і спробу розділити тягар втрати.

Нагадаємо, увечері 5 січня стало відомо, що син Корбана – Лев – загинув. Він разом з однокласницею Юлією Васик поїхав кататися на багі, і вони зникли. Їхні тіла знайшли в транспортному засобі, який перекинувся в річку Мокра Сура. Зазначалося, що підлітки були пристебнуті, вони не змогли вибратися – і потонули.

Та як зазначають телеграмканали, загиблий син Геннадія Корбана Лев не був однокласником Юлії Васик, яка також загинула в аварії.

Як повідомляє телеграм-канал “КП в Україні”, дівчина навчалася в 10-му класі Україно-Американського ліцею, а Корбан – у приватній школі Primus Inter Pares School.

Знайомі сім’ї дівчини сказали, що трагедія трапилася в районі селища Новоолександрівка дорогою в бік Запоріжжя. Була вечірка, а потім підлітки поїхали кататися на квадроциклі дівчини.

Після загибелі дочки мати загиблої перебуває в глибокому шоці. Видання пише, що мати організовує прощання і навіть шукає певну сукню, в якому поховають доньку. Похорон відбудеться в четвер об 11 ранку.

Додамо, що поліція проводить розслідування в межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Призначено експертизи для встановлення всіх обставин трагедії.

В ці самі дні загинув і син Януковича Олександр. Він також провалився під лід під час катання авто по льоду.

Юлія Іванюк