Секс-скандал у Козятинському районі. Голова одного з сіл пропонує гроші дівчатам за приватні секс-послуги? — повідомляють читачі.

Тема «закритого» життя наших керівників та чиновників щодалі набуває резонансу. Бо часто воно дуже безпринципне та аморальне.

За час ведення цієї рубрики ми отримали сотні листів про вражаючу аморальність тих, хто мав би бути взірцем. Ось ще один із них. Читайте і думайте – куди ми йдемо і кого обираємо!

– Мова йде про 60-річного голову одного з сіл Козятинського району, – повідомляють читачі «33-го каналу». – Довгі роки ми мовчали про подібні витівки голови. Бо роками він так чинив, і керівництво успішно поєднував із утіхами з коханками. Причому не перебирав — де підлеглі, чужі дружини та «малолітки». І вже навіть коли він покинув посаду, цей 60-річний чоловік пропонує інтимні послуги молодим дівчатам за грошову винагороду. Плітки про його витів­ки досі тема номер один села. Бо попередній склад сільради був набраний з рядів колишніх коханок. У нього принцип був по життю — хочеш роботу чи кар’єру собі, дітям чи навіть чоловікові — плати сексом.

Але ці «пустощі» 60-річного дідуся, якому пора онуків нянь­чити, перейшли всі межі. Спершу пропонував секс дівчатам з малозабезпечених сімей. А по­тім крутив роман із молодою фельдшеркою, яка, до речі, не місцева. Одного разу дівчина зізналась, що за подібні «одноразові акції» із головою отримувала по 1500 грн. Та ще й вихвалялась всім про те, що голова – пристрасний коханець. Але таких заборонених розваг посадовцю виявилось замало – він вирішив «замутити» із студенткою, яка приїжджала до батьків на вихідні. Пообіцяв їй чималу винагороду та запросив до себе. Проте дівчинка виявилась «не з простих». Попросила наперед кошти та обі­цяла включити перелік інтим-послуг у подальше спілкування. Вона взяла 5 000 та втекла до міста.

Шокований голова пішов     розбиратись до її батьків. Кажуть, що перед тим ще й добряче ви­пив. На порозі будинку влаштував цілісіньке шоу про те, як донька підло обманула його та ще гроші виманила. Він вимагає обіцяного або ж повернення коштів. Батьки вирішили, що літній чоловік з`їхав із глузду… Діло йшло до бійки. Прибігла дружина голови і дуже вибачалась перед батьками студентки. Казала, що голова сьогодні перебрав, тому не слід вірити його словам… Сама ж студентка, коли в село приїхала, то розповіла всю правду про «секс-заробіток». І заявила, що вона із тих, хто провчить старого покидька. І тому свідомо «його кинула»… Сказала, що і в соцмережі понаписує, щоб люди знали, кого собі у «вожаки» обирали… Ось так.

Публічні люди – публічні скандали…

Марина Романова

Від редакції. Шановні читачі! Ми довго проходили повз шокуючі подробиці приватного життя наших керівників. Ми і ви були делікатними та великодушними. Але ця наша доброта та делікатність виростила в коридорах влади справжніх монстрів та моральних збоченців. Той схиблений на секс-домаганнях молоденьких підлеглих, той, батько трьох дітей, купує квартири за відмиті кошти для утриманок та стає ке­рівником департаменту, бо її сестра утримує елітний бордель для нардепів. Цього більше терпіти не можна, і про таке треба казати, бо якщо публічна людина дволика і її поведінка не відповідає морально-етичним нормам, то вона насправді така в усьому, просто гарно вміє маскуватись.

Тому ми започаткували в газеті постійну рубрику «Шокуючі факти із життя високопосадовців». Запам’ятайте: для журналістів незручних тем не має бути, як і у вас запитань до тих, кого ми утримуємо на свої податки. Тому повідомляйте нам і «про це».