Злочин розслідували екстрасенси Алекперов та Курилова. Саме вони вказали на конвоїра, який «перевозить людей у клітці».

21-річна Наталя з Бершадщини була веселою та спокійною дів­чиною. З відзнакою закінчила ліцей за спеціальністю кухар-кондитер. Щоб заробити на життя, працювала у Гайвороні офіціанткою. Допомагала мамі дбати про братика, навіть на собі економила. І одного із серпневих днів, коли поверталась додому, загадково зникла. Й біль­ше на роботу не виходила!

У відчаї власниця зателефонувала мамі Наташі у село. Та з’ясувалось, що матір теж не знаходила собі міс­ця, бо телефон дочки був вимкнений. Тож жінка сама поїхала шукати Наталю. Звернулись до поліції, ті відразу ж приступили до розшуку, бо перед тим у містечку задушили шістьох молодих жінок!

Мама й досі не може відійти від шоку

Оголене тіло Наташі знайшли в лісі за чотири кілометри від роботи. Телефон та гаманець не зникли. Результати експертизи шокували — Наталю задушили, але не зґвалтували. За що? Випадкове вбивство або справа рук маніяка — версії ходили різні. Навіть звинувачували колишнього чоловіка, але той виявився непричетним.

– А напередодні похорону раптом вимкнули світло у морзі, і система охолодження не працювала аж чотири дні. Тіло довелось класти у целофановий мішок. Вже тоді було зрозуміло, що хтось намагається приховати сліди злочину, щоб знищити докази! — заявили друзі загиблої.

На прохання рідних вбитої дівчини в їхнє місто приїжджали найсильніші ясновидці країни — Олена Курилова та Хаял Алекперов. Ще на під’їзді їх начебто покликав дух якогось молодого хлопця. З’ясувалось, що це Віталій, однокласник Наталі, він загадково загинув біля води. І тепер молоді лю­ди разом на небесах. Ясновидці були впевнені, що злочинець, який вбив Наталю, відвідував кафе, де вона працювала. Він тримав людей у кліт­ках, «як звірів!» І вже на місці знайомі Наташі зізнались, що до злочину може бути причетний місцевий правоохоронець, молодший сержант В’ячеслав, в якого були дружина та дитина. Він займався конвоюванням зеків, дійсно часто бував у кафе, знав покійну. І того вечора він теж там був, зупинив бійку та викликав наряд поліції. Коли дівчата завершили ро­боту у ка­фе, запропонував під­везти додому. Наташа погодилась, бо відчувала себе з поліцейським у безпеці. Та раптом молодик забажав від нашої землячки інтимної близькості у авто. Довго пручалась, а правоохоронець у гніві її задушив, не розрахувавши сили. Залишив неподалік речові докази та втік. З’ясувалось, що і раніше коп чіплявся до дівчат.

Дві експертизи психічного стану В’ячеслава показали різні результати. Одна з них зазначила, що вбивця в погонах неосудний, адже перебував у стані афекту. Суд призначив третю експертизу. Вбивці у погонах дали 12 років, апеляція залишила вирок у силі… Мама Наталі з Бершадщини говорити на цю тему більше не хоче, бо згадувати пережите після кількох років пустоти їй надто боляче…

Віталіна Володимирова