Переможець телепроєкту «Феномен» Артем Тихевич відкрив у Вінниці першу і єдину в Україні, академію чарівництва.

Артем прославився на увесь світ завдяки своїм фантастичним трюкам. Серед них є навіть небезпечні для життя. У 2011 році на даху фури, котра швидко рухалася, Артем прогнувся назад, як Нео у фільмі «Матриця».

У телепроєкті «Феномен» це оцінили дуже високо. Тепер своїми знаннями та секретами ілюзіоніст ділиться з маленькими вінничанами. Академія чарівництва народилася кілька місяців тому. Все робилося для того, аби максимально відволікти дітей від соцмереж та різного відео. Це чудова альтернатива Хогвордсу! Утім, на відміну від Гаррі Потера, дива тут створюються без чарівних паличок.

Юні фокусники приходять на уроки до Артема у МПМ «Зоря» двічі на тиждень. Всі вони мріють стати відомими артистами. Такими, як Копер­філд. Вони вже вміють вправно маніпулювати хусточками, монетками. Всього — зо три десятки чарівних трюків. Вони розвивають пам’ять, тренують спритність та моторні навички. Стати чарівником можна вже за кілька занять. Тим більше, що поряд — відомий ілюзіоніст Артем Тихевич, котрий нещодавно отримав і міжнародний сертифікат Міжнародного союзу магів.

Ілона ВАЛЬТЕР