Дівчата отримали 48 золотих медалей, 29 – срібних та 10 бронзових. Крім того, виграли чотири кубки за групові танці та перше гран-прі чемпіонату! Зізнаються – такого рівня нагороди у них ще не було!

-Звісно, на нас вплинули карантинні обмеження Якщо відбірковий ми змогли пройти «офлайн», то на Чемпіонаті України ми змагались «онлайн»- готували відео. Я знімала, монтувала, обробляла Одним словом керівник це той, хто вміє все. А готувала до чемпіонату у нас команда тренерів, щиро вдячна своїй колезі – Вікторії Станіславівні, адже відробляння номерів – це важлива складова.

Це робота над синхронністю, ізоляцією, правильністю виконанням рухів та емоційною складовою. Якщо всі процеси налагоджені – все пройде легко, – каже засновниця «Шахіни» Діана Подолянчук. – На Чемпіонаті України І ми маємо абсолютних чемпіонок – це учні, в яких за всі категорії лише перші місця. Це Коломієц Злата, Павловська Єлизавета, Підгайна Ліна, Гнатик Марія, Барська Яна. Кубок виграти – лише частина історії. Головне – це розвиток діток та їх внутрішній стан. Звісно, це приємна нагорода. І це для нас стимул розвиватись та рухатись далі.

Відзначимо, що у студії «Шахіна» займається близько сотні дітей. Їм викладають не лише танці, а й навчають акробатики, пластики, занять з психології та акторської майстерності. Адже саме психологічна готовність так потрібна на змаганнях і точно знадобиться вихованцям у житті. Свого часу Діана Подолянчук потрапила до ТОП-100 найталановитіших учасників шоу «Танцюють всі». А ще вона та її родина займаються волонтерством.

Вікторія Снігур