Його красуня відсвяткувала в одному з найдорожчих ресторанів-готелів біля Львова. На вечірку завітали співак Іван Наві, ведуча Катерина Осадча, рідні та друзі. Гостей розважав співак MONATIK, саме під його пісню «Вечность» наречений Іванни зробив їй пропозицію, подарувавши перстень з діамантом п’ять каратів. Зі сльозами на очах наша землячка відповіла «так». Вже відомо, що коханим Іванки став нафтовий трейдер з Казахстану, звати його Алмаз. Свою половинку він постійно задарює брендовими подарунками. Так, нещодавно Іванна опублікувала відео, на якому наречений заніс у її кімнату десятки пакетів «Шанель», «Діор» та «Луї Вітон».

Днями наша землячка опублікувала світлини зі свого дівич-вечора. Його провела із сестрою та подругами. Іванка приміряла сукні, влаштувала фотосесію. А ще поділилась планами на майбутнє весілля.

– Справа складна, тим більше, коли карантин постійно вносить корективи в твої весільні плани. Я знайшла просто місце мрії на Лазурному березі і жила ним останні півроку, але агентство, що займається підготовкою весілля, порекомендувало відмовитися від цієї ідеї, тому що ніхто не може гарантувати, що ми зможемо привести до Франції всіх своїх гостей. Ще один з варіантів, який ми розглядали, це Мальдіви, – каже Іванна. – Тут не буде проблем з доставкою гостей, але з точки зору організації є дуже багато нюансів. Зараз розглядаємо ще варіант з Домінікані – мені він подобається тим, що я можу встигнути провести церемонію в другій половині лютого – ці дати мені порекомендував мій нумеролог, і я вірю в силу чисел. Зараз плануємо з коханим полетіти туди і подивитися локації. Вибір весільного плаття … Це процес, в який я зараз глибокого занурена. За все своє життя я переміряла безліч весільних суконь на зйомках і завжди була впевнена, що дуже швидко зможу зробити свій вибір. Ніколи не думала, що це буде так складно зробити. Зараз я співпрацюю з Джорджем Хобейко, одним з головних дизайнерів в світі весільних суконь. І якщо на початку нашого спілкування мені здавалося, що дизайнер сам скаже мені, якою він мене бачить і ми швидко визначимося з образом, то насправді і тут виявилося безліч нюансів. Я зрозуміла головне, за мене ніхто нічого не придумає, тому я активно включена в процес роботи над ескізами. Залежить наше остаточне рішення по сукні і від формату церемонії, адже для весілля на островах нам точно не підійде образ, який був би хороший для святкування в старовинному замку.

Додамо, що Іванна Онуфрійчук навчалася в Академії митної служби України. З часом перевелась до Міністерства екології в Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті. Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу: «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс Принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World». Після того наша землячка стала сконцентрована на телевізійній кар’єрі і стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни.

Віталіна Володимирова