Жириновський назвав ряд відомих російських політиків, які можуть стати наступниками нинішнього президента РФ Путіна. Лідер ЛДПР Жириновський під час ефіру у пропагандиста Соловйова назвав потенційних наступників господаря Кремля. У той же час в Кремлі відреагували і назвали озвучені Жириновським прізвища його особистими міркуваннями, повідомляє Діалог.UA. У список Жириновського потрапило семеро осіб, серед яких є навіть жінка. Так, найбільш ймовірними наступниками Путіна, за версією лідера ЛДПР, є російський прем’єр Мішустін, далі йде міністр оборони РФ Шойгу, а також глава Служби зовнішньої розвідки Наришкін. Крім того, в цьому списку тульський губернатор Дюмін, голова Держдуми Володін і голова Ради Федерації Матвієнко.

Як відомо, вона народилась і виросла в Україні. Її життєвий шлях пов’язаний із м. Шепетівка, що на Поділлі, та Черкасами, де досі проживає родина її сестри.

Жириновський додав, що президентом Росії після Путіна стане та людина, яку країна чекає вже 30 років. Більш того, лідер ЛДПР заявив, що і сам балотуватиметься на пост президента Росії в 2024 році.