Попередньо читачі повідомляли, що винуватиця ДТП — 17-річна водійка авто. Подробиці автотрощі і версія поліції.

Як повідомляє пресслужба поліції, 11 січня у Жмеринському районі в ДТП травмувались п’ятеро людей, один з них у важкому стані. Водій автомобіля «ВАЗ 2105» не впорався з керуванням, зіткнувся з бетонною конструкцією моста та з’їхав у річку.

Поліція встановлює причини та обставини аварії. Аварія сталась близько 4.00 години неподалік повороту на село Олексіївка.

За попередньою інформацією слідства, за кермом «ВАЗ» знаходився 28-річний житель Могилів-Подільського району. Також у салоні легковика перебували ще 4 пасажири: троє чоловіків віком 24, 28, 46 років та 18-річна дівчина.

Водій та усі його пасажири отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості та госпіталізовані у лікарню.

У водія взято зразки крові для експертизи на стан сп’яніння.

Однак читачі «33-го», очевидці ДТП, переконані, що інший пасажир взяв на себе вину дівчини:

– 18-річна водійка не впоралася з кермуванням і врізалася в опору моста, який проходить через річку Мурафу. В результаті частина авто відірвалася і впала з висоти. В автомобілі всього було 5 осіб, – переконують вони.

Ми зв’язались із 18-річною потерпілою Ренатою, якій приписують керування авто. Вона розповіла, що родом з Могилева-Подільського. Сама сирота, її виховує опікунка. І за кермом вона не перебувала, бо прав нема і не вміє їздити. “Я їхала зі своїм нареченим та друзями у Вінницю. Спала і нічого не пам’ятаю. Дорожники почули наші крики і витягнули своїм краном. На місці нашому другу розірвало стопу, ампутацію не проводили. Мене мають доправити санавіацією у Вінницю, бо у Жмеринці операції на тазу не проводять”.

Софія Копач,
Вікторія Микитюк