– З Інною ми познайомилися, коли я відбував строкову службу в Вінниці, в спецпідрозділі «Ягуар». Тут у неї жили мама та вітчим. У 2014 році ми пішли на захист країни, ставши учасниками АТО на Сході. В двох батальйонах було всього близько півсотні бійців, тому роль кожного з них в обороні Волновахи була велика! І це не була оборона Волновахи – це, по суті, була оборона Маріуполя. За свій патріотизм ми й постраждали. У 2015 році наш автомобіль підірвали радіокерованою міною.

Наслідки були вкрай важкими: Інна отримала баротравму легень і забій серця. Легені дружини сильно постраждали під час вибуху, і справжнім викликом для них став COVID. У жовтні, як тільки почались перші симптоми, ми звернулись до лікарні. Інна почувалась нормально – ходила, їла, мала багато планів. Ми навіть окремо їй найкращий апарат купили, коли було потрібно, всі медикаменти діставали. Після того Інна була під апаратом ШВЛ, і до реанімації нас вже не пускали. А якогось дня жінці стало різко зле і вона померла. На нашу думку, хтось з медиків допустився помилки, тому це може бути лікарська халатність.

Після похорону Інни я досі не можу прийти до тями, бо поховати молоду, красиву та повну енергії дружину нікому не побажаєш. Я щодня на її могилі, навіть ночую там і прошу вибачення, що не вберіг, — зізнається Андрій Янголенко.

– А нещодавно дізнався, що тибетські монахи володіють магічними практиками і можуть вивести душу людини. Є навіть реальні приклади цього всього, бо ж недарма ці вчення десятиліттями досліджують у всьому світі. Можливо, монахи і допоможуть мені хоча б на кілька хвилин повернути душу моєї дружини, яка і розкаже обставини своєї смерті – що призвело до різкого погіршення її стану, а потім і смерті. Я вже вийшов на контакт з монахами, друзі дають кошти на далеку дорогу, найближчим часом вилітаю. Можете називати мене божевільним, але я вірю, що тільки так можна дізнатись правду, бо у справедливе розслідування правоохоронців вже надії нема.

Віталіна Володимирова