Це вже не перша її перемога у подібних конкурсах. Дівчинка має синдром Дауна, однак її рідні вважають, що цей діагноз не вирок, і прагнуть, щоб донечка жила повноцінно. Ангелінка навчається у звичайній школі у восьмому класі, має багато друзів і вражає своїми талантами та працелюбністю.

– Всеукраїнський фестиваль краси, моди і таланту — «МІС УКРАЇНОЧКА ТА МІСТЕР УКРАЇНА» згуртовує сотні талановитих дітей. Цьогоріч вперше через пандемію він проводився у форматі онлайн. Для конкурсу ми з донечкою відзняли три відео. У першому під назвою «Україна» вона проде­філювала у розкішній сукні та розповіла про свої таланти — малювання, моделінг та спів. Після того Ангелінка продемонструвала де­кіль­­ка спортивно-танцювальних рухів. У заключному відео під назвою «ДІТИ ЗА МИР» донечка винесла прапор Хмільника, пролунав гімн міста, і демонструвалися кадри із зображенням міста. Відзнятий матеріал ми передали організаторам фестивалю. Журі обрало переможниць. Нагородження дітей провели офлайн, але нам не вдалось туди потрапити. Тому нагороди надіслали поштою, — розповідає мама Тетяна Цюпенко. — Це був справжній подарунок на Миколая та новорічно-різдвяні свята. Ангелінка приміряла дивовижну корону і не приховувала радості. Її вже привітали у школі.

Тетяна Цюпенко додає — своїм прикладом їхня родина хоче показати іншим, що ніколи не потрібно боятись, а впевнено йти до своєї мети. Усвідомила, що в Ангеліни є своя певна місія. Завдяки їй багато людей змінили своє ставлення до дітей із синдромом Дауна. Вони зрозуміли, що їхнє життя може бути і є соціально активним.

Віталіна Трудько