Втім, за це ще й поплатилась, адже пристрасна парочка замість вибачень добряче відлупцювала жінку, і та опинилась у лікарні.

У Саші та Каті був на той момент дев’ятимісячний хлопчик і вони за кілька тижнів до НП розписались. Чоловік відбував термін за крадіжку у Літині. 16-річна сестра жінки Віка проживала із мамою у сусідньому селі, але часто гостювала у сестри і мала зовсім «не родинні» стосунки із зятем. А коли Катерина застукала на початку серпня коханого та сестру під час інтиму, вибігла з хати. Її догнала парочка й стала жорстоко лупцювати кулаками і ногами.

Катя отримала дуже важкі травми – їй розбили голову, зламали щелепу, пошкодили хребет, стався крововилив. Потерпілу забрали у Хмільник, де вона місяць пробула спочатку у реанімації, потім у відділенні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження — умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Злочин карається позбавленням волі від трьох до п’яти років. Втім, як повідомили тепер нам місцеві жителі, до суду справа не дійде, бо потерпіла таки забрала заяву…

– Так сталось, що на Катерину тиснули родичі, і вона, зрештою, забрала заяву. Сказала, що всім вибачає. Повернулась до коханого Саші та спілкується із сестрою. Її переконали, що кому вона буде потрібна з малою дитиною і кому буде добре, якщо чоловіка чи сестру посадять, — розповіли нам знайомі родини. — Відповідно справу вже не було як розслідувати. Після Різдва жінка зверталась до місцевих медиків, бо її досі непокоїть біль, вона не може їсти, в неї ж навіть шини були вставлені, бо всі зуби вибили. Щелепа зрослась неправильно, тому потрібно направлення на Вінницю. Жінка може залишитись інвалідом, їй потрібна косметична операція, а це великі гроші.

Нам страшно за життя Катерини. Де гарантія того, що сестра дасть їй нормально реабілітуватись після всього цього?! Катя дуже любить свого малюка, вона турботлива мама, і не всі, які народжують після 20 років, так дивляться за своєю дитиною, як вона в свої 18. Якщо Віка змогла підняти руку на рідну сестру, де гарантія, що це не буде з кимось іншим?! У дівчинки в 16 років мізки повинні бути, а там вони відсутні, якщо влізла в сім’ю своєї сестри. А «бідна» мама сиділа в лікарні, і серце обливалось кров’ю, щоб Катя сестру Віку не посадила, не призналася і заяви не написала. Дай Бог, щоб у всіх фігурантів цієї справи таки був ясний розум і вони зробили розумні висновки! І щоб вибачення чоловіка не стало фатальною помилкою Каті…

Валентина Лісова